Αρχική » » Ο γέροντας της βίας, του διχασμού, του περιθωρίου και του μίσους

Ο γέροντας της βίας, του διχασμού, του περιθωρίου και του μίσους


Η επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, από μία μεγάλη μερίδα του κόσμου που βρίσκονταν ανήμερα της μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων στις εορταστικές εκδηλώσεις των ποντιακών σωματείων στο κέντρο της πόλης, ήταν ένα καμπανάκι και ηχηρό σάλπισμα για ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

«Φορέας ανωμαλίας»

Η ηλικία των 75 ετών του Μπουτάρη είναι αποτρεπτική για τέτοιου είδους επιθέσεις, η ηλικία όμως αυτή θα έπρεπε να έχει νουθετήσει και επαναφέρει τον δήμαρχο στον σωστό δρόμο.  Αυτά που έχει κάνει ο Γιάννης Μπουτάρης και αυτά που κατά καιρούς έχει πει για τη Θεσσαλονίκη, την εκκλησία και τον πατριωτικό κόσμο, η λατρεία του για κάθε τι ανώμαλο, οι θέσεις του για την Τουρκία και προπάντων η θέση που έχει πάρει για την ονομασία των Σκοπίων, συμφωνώντας με εθνικιστικούς κύκλους των Σκοπιανών, για παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, είναι αυτά τα οποία ξεχείλισαν το ποτήρι.

«Οι προοδευτικοί» και οι «φασίστες»

Είναι πολύ εύκολο να ισχυρίζονται κάποιοι πολιτικοί κύκλοι, οι οποίοι σφετερίζονται το δήθεν Δημοκρατικό τόξο, πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη και να χαρακτηρίζουν όσους αντιδρούν σε τέτοιου είδους συμπεριφορές ως ακροδεξιούς και φασίστες. Όταν όμως οι απόψεις αυτές είναι ιδεολογικά ακραίες, εναντίον της χώρας και των περήφανων κατοίκων της, τότε είναι μοιραίο να έρθει και η απάντηση. Θυμίζω το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις περιοχές τής χώρας μας, που οι Έλληνες αντιδρούν κατά όποιων κυβερνητικών επιλογών.

Καταστράφηκαν τα νησιά τού ΒΑ Αιγαίου από τη λαθρομετανάστευση και όμως όταν αντέδρασαν και μάλιστα πρόσφατα οι κάτοικοι, κύκλοι του σάπιου πολιτικού συστήματος τους χαρακτήρι­σαν ακροδεξιούς και φασίστες.

Ξεσηκώνεται ο κόσμος της εργασίας και οι συνταξιούχοι, για την εν ψυχρώ δολοφονία τους από τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης, ο εύκολος χαρακτηρισμός είναι ακραία στοιχεία. Ακόμα και η προσπάθεια όσων αντιστέκονται στους πλειστηριασμούς των ακινήτων, με παρεμ­βάσεις τους έξω από τα συμβολαιογραφικά γρα­φεία, χαρακτηρίζονται ως ακροδεξιά φασιστικά στοιχεία.

Ο δήμαρχος των γκέι

Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι αυτός που τον Φεβρουάριο του 2016 χαρακτήρισε ακραίους τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο και τονΠειραιώς Σεραφείμ, για τις θέσεις τους περί των παρελάσεων των γκέι.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει, ότι ο Σεραφείμ είναι για πολύ ξύλο.

Αντί όμως να βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον οι πολιτικοί και να δηλώνουν την απέχθεια τους για την επίθεση αυτή, θα έπρεπε να αναλογιστούν και το μέγεθος της ευθύνης του Γιάννη Μπουτάρη. Η προσπάθεια αυτή του πολιτικού κόσμου, να κάνει ήρωα τον Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο μέχρι τώρα πλείστοι όσοι πολιτικοί τον έχουν κατακρίνει, θα εξαγριώσει τους πολίτες και την επόμενη φορά ίσως τα πράγματα πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Δεν είναι δυνατόν ένας δήμαρχος της ηλικίας του Μπουτάρη, που προφανώς θα έπρεπε να μεταφέρει και να υπερα­σπίζεται το δίκαιον και τη λογική, να επιτρέψει να αμαυρωθεί με εκδηλώσεις και παρελάσεις των γκέι, των τρανσέξουαλ και των κάθε λογής ανώ­μαλων, οι οποίοι αδιαφορούν για τη Γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού. Δηλαδή, θέλει να ισχυρι­στεί κάποιος, ότι δεν υπάρχουν άλλα Σαββατο­κύριακα για να γιορτάσουν τις ανώμαλες ορέ­ξεις τους (το λέω χωρίς να μέμφομαι κανέναν, αφού ό,τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι και το σπίτι του το κάνει για τον εαυτό του και την οικογένειά του) και να διοργανώσουν τις δικές τους εκδηλώσεις; Βεβαίως και υπάρχουν αλλά επέλεξαν τη σημερινή, που γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι για τον Ελληνισμό και κυρίως για τον Ποντι­ακό Ελληνισμό, για να δημιουργήσουν προβλή­ματα. Και πέτυχαν απόλυτα τον σκοπό τους, με την επίθεση εναντίον του δημάρχου.

Τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια

Όσον αφορά τώρα την αντιμετώπιση των ανθρώπων που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη, πρέπει να πούμε ότι, σύμφωνα με αυτά που δείχνουν τα βίντεο από το θλιβερό πράγματι αυτό γεγονός, το σύνολο των παρευρισκομένων έκραζε και έβριζε λεκτικά τον δήμαρχο, την ώρα που έφτασε κουνιστός και λυγιστός στην εκδήλωση, αφού είχε πάει πρώτα στην άλλη, αυτή των γκέι. Δεν είναι σωστό να βγαίνουν μερικοί εκπρόσωποι των ποντιακών σωματείων που συμμετείχαν και να καταδικάζουν μόνο τα τέσσερα παιδιά για τις ενέργειες τους. Εκτός αν αυτοί που επιτέθηκαν και χειροδίκησαν τελικά ήταν βαλτοί από κάποιους κύκλους, δεν ήταν Πόντιοι και οφείλουν οι ποντιακές ενώσεις να το αναφέρουν. Όχι και την πίτα αφάγωτη και τον σκύλο χορτάτο.

«Πράξη τυφλού μίσους» χαρακτηρίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, η επίθεση στον δήμαρχο.

Τι σημαίνει αυτό, για να καταλάβει και ο απελπισμένος και τσακισμένος πολίτης;

Ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος για την επίθεση;

Τυχαία επέλεξαν τον Γιάννη Μπουτάρη για να τον προπηλακίσουν και να τον γιουχαΐσουν χιλιάδες πολίτες που βρίσκονταν στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία από τους Τούρκους της ποντιακής φυλής τους;

Γιατί άραγε ανάμεσα σε τόσους πολιτικούς και αιρετούς που ήταν παρόντες στη μεγάλη και διεθνούς ακτινοβολίας αυτή εκδήλωση, τα ακραία δήθεν φασιστοειδή στοιχεία, δεν ακούμπησαν κανέναν άλλον εκτός από τον γέροντα δήμαρχο, ο οποίος λόγω της ηλικίας του θα έπρεπε από καιρό να είχε αποσυρθεί και να δώσει τόπο σε νέους ανθρώπους να διοικήσουν έναν τόσο σημαντικό δήμο;

Μήπως ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε πολλές αφορμές με δηλώσεις και θέσεις που έχει εκφράσει στο παρελθόν, οι οποίες θίγουν προσωπικά τον κάθε Έλληνα και κάνουν κακό στη χώρα;

Η περίπτωση Ψωμιάδη και τα «φασιστοειδή»

Ο επί χρόνια νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, έδινε συνέ­ντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, όταν εμφανίστηκε ο δήμαρχος με τη μικρή του συνοδεία. Η ατάκα του πρώ­ην νομάρχη και Πόντιου ήταν χαρακτηριστική τής αγανάκτησης που επικρατεί εναντίον του Μπουτάρη στη συμπρωτεύουσα, εκτός και αν χαρακτηριστεί ακραίος και φασιστοειδές και ο Ψωμιάδης: "αυτός έχει ξεπουλήσει τη Μακεδονία μας. Ναι!! Αυτή η χολέ­ρα, αυτό το τραβέλι το πολιτικό!"

Αμέσως μετά άρχισαν τα επεισόδια. Τι θέλει να πει δηλαδή ο ποιητής; 'Ότι τους νεαρούς τους έβαλε ο Ψωμιά­δης; 'Ότι αυτοί ήταν εγκληματίες, Χρυσαυγίτες, φασιστοειδή; Ας τ’ αφήσουν αυτά ορισμένοι εκλεπτυσμένοι πολιτικάντηδες της πλάκας, απ’ όλα τα πολιτικά κόμματα. Η επίθεση θα μπορούσε να γίνει από τον καθένα και την καθεμιά που συμμετείχε στην εκδήλωση. Απλώς, πάντα οι θερμόαιμοι νεαροί είναι αυτοί που βάζουν μπροστά το κορμί τους, για να δοξάζονται κάποιοι άλλοι δήθεν πατριώτες... αργότερα. Πάρτε το κι αυτό για να με θυμάστε ορισμένοι, που θα θέλατε να είστε στη θέση των νεαρών που τόλμησαν, αλλά εσείς φοράτε... κοστού­μια και γραβάτες και δεν το αντέχετε...

Του Αντώνη Μυλωνάκη παρουσιαστή του «Εκρηκτικού Δελτίου Ειδήσεων», Συνταγματάρχη ε.α της Αεροπορίας Στρατού, χειριστή ελικοπτέρων

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-22/05/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger