Αρχική » » Ας ... πρόσεχαν με τον μπάρμπα-Φώτη. Κραυγές λόγω λίστας

Ας ... πρόσεχαν με τον μπάρμπα-Φώτη. Κραυγές λόγω λίστας


Ο Φώτης Κουβέλης δέχθηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να γίνει αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας με την υπόσχεση ότι θα πάρει τη θέση του Πάνου Καμμένου, αν ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. φύγει από την κυβέρνηση λόγω Σκοπιανού. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ξεκίνησε τη θητεία του με ρητορική «αντι-Καμμένου» και μια ηπιότητα η οποία, γενικώς, άρεσε στο Μέγαρο Μαξίμου, παρόλο που δεν ήθελαν να τονίζεται η διαφοροποίησή του από τον υπουργό Άμυνας. Το τελευταίο διάστημα, όμως, ο Φώτης Κουβέλης (φωτ.) δείχνει πως έχει «καμμενοποιηθεί», ανεβάζοντας τους τόνους απέναντι στην Τουρκία και υιοθετώντας μια πολύ πιο αυστηρή γλώσσα. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες της στήλης, στο Μαξίμου υπάρχει ενόχληση για τη στροφή Κουβέλη, αλλά και ένα ξάφνιασμα από την τόσο γρήγορη αυτονόμησή του. Οι πηγές μου λένε ότι στο βάθος της εικόνας υπάρχουν η επιθυμία του Φώτη Κουβέλη να είναι υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ και η διαβεβαίωση που δεν του έχει ακόμη δοθεί. Έτσι, φαίνεται πως αποφάσισε να μαζέψει ψηφαλάκια παίζοντας το δημοφιλές χαρτί της σκληρότητας απέναντι στον δύσκολο γείτο­να. Ας πρόσεχαν ο Αλ.Τσίπρας και όσοι σκέφτηκαν ότι είναι καλή ιδέα να δώσουν στον Φώτη μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα. 

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ_SECRET-21/04/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger