Αρχική » » Η ντροπή της τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας

Η ντροπή της τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας


Σε πρόσφατη έρευνα σχετικά με το τι θα έκαναν οι νέοι άνθρωποι σε πιθανό πόλεμο με την Τουρκία, ένα πολύ με­γάλο ποσοστό απάντησε "θα έφευγα από την χώρα". Κρατήστε το αυτό. Ένα α­κόμα μεγάλο ποσοστό νέ­ων, είναι ήδη έξω αυτή την στιγμή, και σιγά μη γυρί­σουν. Κρατήστε το και αυ­τό. Ένα ακόμη σεβαστό ποσοστό προτιμάει αυτή την ώρα, την ώρα που είμα­στε πιο κοντά από ποτέ σε έναν πόλεμο με την Τουρκί­α, να βλέπει Τούρκικα σή­ριαλ, ή ακόμα χειρότερα, να βλέπει υποπροϊόντα της σκουπιδοτηλεόρασης, τύ­που Power of love. 

Αυτή είναι η ζοφερή νεοελ­ληνική πραγματικότητα. Η ο­ποία αποτυπώνεται και στον δείκτη των γεννήσεων. Γίνα­με ένας λαός παρτάκηδων, ένας λαός καλοπερασάκηδων, με μηδέν ενδιαφέρον για το τι θα αφήσουμε πίσω μας. Έτσι, μοιραίο είναι να κυβερνιόμαστε σήμερα από δυνάμεις όπως ο Σύριζα, μέλημα του οποίου είναι να αλ­λάξει άρδην- προς το ευκο­λότερο και απλούστερο- τις προϋποθέσεις απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας, ώστε νομιμοποιώντας άγνωστο α­ριθμό "προσφύγων" και ρομά να αποκτήσει τον εφεδρι­κό στρατό ψηφοφόρων που θα του επιτρέψουν να μείνει στο παιχνίδι. 

Γιατί αν δεν το καταλάβατε μέσα στον ορυμαγδό της επικαιρότητας, με Novartis, πλειστηριασμούς, Μακεδο­νικό και τους αιχμάλωτους στρατιώτες μας, η κυβέρνη­ση στα μουλωχτά, σκοπεύει να απλοποιήσει τις διαδικα­σίες κτήσης ελληνικής ιθα­γένειας. Θα καλείσαι να α­παντήσεις σε είκοσι ερωτή­σεις και μετά θα γίνεσαι Έλ­ληνας πολίτης και θα ψηφί­ζεις. Σύριζα φυσικά, αφού αυτός σε έκανε πολίτη. Τό­σο απλά. Εδώ έχουμε μια τεράστια επιχείρηση εθνο­λογικής αλλοίωσης- την ο­ποία κάποιοι την παρουσιάζουν ως μόνη λύση για το δημογραφικό μας- και εκτός αυτού, ξεκάθαρη από­πειρα παρέμβασης στο ε­κλογικό σώμα, με σκοπό την αλλοίωση του αποτελέ­σματος των εκλογών. 

Και όχι μόνο αυτό. Μιλάμε ακόμα για την εισαγωγή ε­κατοντάδων χιλιάδων νέων καθαρών ΑΦΜ, σε μια χώρα που ο μισός πληθυσμός της είναι στον Τειρεσία και ο άλλος μισός δεν μπορεί να λάβει φορολογική ενημερό­τητα. Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον η χώρα θα κυριαρ­χείται και οικονομικά από τους ξένους. Με απλά λό­για οι Έλληνες θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας. 

Και αναρωτιόμαστε πάλι: για ποιο λόγο να υπάρχει η τρίτη ελληνική δημοκρατία; Έτσι και αλλιώς η χώρα παραδίδεται στους ξένους με κάθε τρόπο. Η δημόσια πε­ριουσία είναι δεσμευμένη για εκατό χρόνια, η κυβέρ­νηση έχει διακοσμητικό ρό­λο αφού οι πολιτικές καθο­ρίζονται από τις Βρυξέλ­λες, τα σύνορα είναι διά­τρητα εφόσον όποιος θέλει μπαίνει μέσα, ενδεχομένως ακόμα και στρατιώτες απαγάγονται επί ελληνικού εδάφους. Για ποιο λόγο λοι­πόν να υπάρχει αυτό το κα­θεστώς- γιατί ξεκάθαρα πε­ρί καθεστώτος πρόκειται- το οποίο εχθρεύεται ανοι­χτά τους Έλληνες. Ακόμα και τα σπίτια των Ελλήνων δίνονται βορά σε ξένα συμ­φέροντα και ποιος ξέρει; Ί­σως να δούμε να βγαίνουν οι Έλληνες από τα σπίτια τους για να βολευτούν σε αυτά οι νέοι έποικοι της χώ­ρας. 

Ίσως ο μόνος λόγος ύπαρξης της τρίτης Ελληνικής δημοκρατίας, είναι πλέον να συλλαμβάνει και να τι­μωρεί, να καταστρέφει τις υπολήψεις και τις ζωές ό­σων αντιστέκονται στο ξε­πούλημα της χώρας και στον αποικισμό. Η τρίτη ελ­ληνική δημοκρατία έχει α­ποδειχτεί διαχρονικά και με όλες τις κυβερνήσεις, ικα­νότατη να συλλαμβάνει νέ­ους που αγωνίζονται -έστω και με λανθασμένο τρόπο, έστω και με αναφορές σε ξενικές ιδεολογίες- από το μετερίζι της ριζοσπαστικής δεξιάς, ενώ έχει αποδειχτεί ανίσχυρη αν όχι ύποπτα α­νεκτική προς τα μέλη και τα στελέχη του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου. 

Το φαινόμενο το είδαμε α­κόμα μια φορά με όσα συμ­βαίνουν αυτές τις ημέρες με τις συλλήψεις νέων εθνικιστών. Άνθρωποι που σέ­βονται την ελληνική σημαί­α, που ευχαρίστως θα πέθαιναν γι΄ αυτή, άνθρωποι που αγωνίζονται για την πα­τρίδα, έστω και με λάθος τρόπο-αν ευσταθούν οι κα­τηγορίες που τους αποδί­δονται- θα γίνουν βορά των μίντια, την ώρα που οι κάθε λογής αντιφάδες, και "αντιεξουσιαστές" μπορούν ε­λεύθερα να αλωνίζουν, να καίνε, να απειλούν, να προ­σβάλουν εθνικά σύμβολα και να προπηλακίζουν πολί­τες εν μέση οδώ. 

Αυτή είναι η ντροπή της τρίτης ελληνικής δημοκρα­τίας. Προστατεύει αυτούς που εχθρεύονται την Ελλά­δα και διώκει αυτούς που την αγαπούν. 

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς 
(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-09/03/2018)

__________________
Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger