Αρχική » » Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς… Τουρκοφάγο

Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς… Τουρκοφάγο


Αν υπάρχει και κάτι καλό από όλη αυτή την υπόθεση με τους Έλληνες στρατιώτες είναι η κατάρρευση του προφίλ του Πάνου Καμμένου.

Εδώ και τρία χρόνια ο υπουργός Άμυνας εμφανιζόταν σχεδόν σαν… Ράμπο. Με στολές παραλλαγής, οδηγώντας ελικόπτερα, κάνοντας επισκέψεις σε ακριτικές περιοχές, κάνοντας ομιλίες μάγκικες και τσεκουράτες με μηνύματα προς την Τουρκία. Γενικώς έχτισε, με τη βοήθεια και των παπαγάλων του ΣΥΡΙΖΑ, το προφίλ του μάγκα υπουργού που άμα λάχει μπορεί και να πολεμήσει μόνους του τους Τούρκους. Και μάλιστα «πουλούσε» στο εσωτερικό ότι ήταν μισητός από την Άγκυρα γιατί έτσι κέρδιζε πατριωτικούς πόντους (όχι του καλτσόν).

Ο Πάνος ο Τουρκοφάγος, που πετούσε πάνω από τα Ίμια ή έριχνε στεφάνι από το πλοίο αλλά… από μακριά γιατί είχε και τουρκικά σκάφη και μπορούσε να γίνει καμιά μα..α μέσα σε μία εβδομάδα έχασε ό,τι νόμιζε ότι έχτιζε.

Εξαφανισμένος επί πέντε μερόνυχτα αυτός ο μάτσο υπουργός, εμφανίστηκε από τις Βρυξέλλες, έκανε κάποιες τυπικές δηλώσεις, παρακάλεσε τα κράτη να βάλουν πλάτη, το ΝΑΤΟ να παρέμβει, δεν τον άκουσε κανείς και όλα καλά.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι ο Καμμένος έχει υποστεί δεινή ήττα προσωπική. Έχει καταλάβει ο κόσμος ότι είναι παντελώς ανίκανος να διαχειριστεί μια κρίση μεγάλου βεληνεκούς. Εδώ είναι αδύναμος και αργός στο να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για μείζονα επεισόδια όπως ο εμβολισμός του ελληνικού σκάφους προ μερικών εβδομάδων.

Διότι στα εύκολα είναι πρώτος μάγκας. Στις παρελάσεις, τους δεκάρικους λόγους, τα κόκκινα χαλιά, τις ψεκασμένες θεωρίες εντός κι εκτός βουλής είναι μια χαρά. Όπως βεβαίως και στα κόλπα με τους μεσάζοντες της Αραβίας.

Όταν όμως ηχούν τα σήμαντρα, όταν βγαίνουν τα κανόνια ο υπουργός μένει κλεισμένος στο Πεντάγωνο και περιμένει να τελειώσει η κρίση.

Δεν είναι, όμως, έτσι οι υπεύθυνοι για την άμυνα της χώρας. Αλίμονό μας αν θα συνεχίσουμε να του εμπιστευόμαστε την πατρίδα μας. Έκανε το κομμάτι του, έβαλε τις στολές του, έγινε Top Gun, αλλά φτάνει, ως εδώ. Οι Έλληνες στρατιώτες που παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους δεν είναι παιχνιδάκια ούτε για τον Πάνο, ούτε για τον Αλέξη.

antinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger