Αρχική » » Ο στρατηγός τολμά και σταματά τη μάνα;

Ο στρατηγός τολμά και σταματά τη μάνα;


Ο Φώτης Κουβέλης περιφέρεται δεξιά κι αριστερά ανά την Ελλάδα στεκόμενος με το σύνηθες περίλυπο ύφος της τάχα πολιτικής σοβαρότητας που εκπέμπει. Χθες παρακολουθήσαμε το βίντεο της συνάντησης με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. 

Η μητέρα απευθύνεται στον Κουβέλη λέγοντάς του: <<Αν ήταν δικό σας παιδί, κύριε υπουργέ, τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν μπορώ>> 

Εκεί θα την σταματήσει ο Α/ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής. Δυστυχώς η φράση του δεν ακούγεται καθαρά στο βίντεο. Το ερώτημα είναι με ποιο δικαίωμα ο άνθρωπος αυτός βάζει φρένο με το στόμα και με το χέρι στη μάνα του Κούκλατζη, διότι αν αυτή η γυναίκα δεν μπορεί να βρει ηρεμία εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, ευθύνεται και ο ίδιος. 

Τα σημεία ήταν ολοφάνερα, οι ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει με τον τρόπο τους, εμείς δε λάβαμε τα μέτρα μας. Η μητέρα του Κούκλατζη έχει κάθε δικαίωμα να μιλήσει και να πει ό,τι επιθυμεί. Αυτοί στους οποίους απευθύνεται είναι υποχρεωμένοι να της απαντούν.


Freepen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger