Αρχική » » Τίναξε στον αέρα τον Ταγίπ, ο Νότης

Τίναξε στον αέρα τον Ταγίπ, ο Νότης


«Επιβολή εμπάργκο της ΕΕ στην Τουρκία εδώ και τώρα». Η πρόταση βόμβα του ανεξάρτητου Έλληνα ευρωβουλευτή, Νότη Μαριά, που τίναξε στον αέρα τα θεμέλια του Ευρωκοινοβουλίου και προκαλεί σοκ στο στρατόπεδο του Ερντογάν. 

Η στήλη σάς παρουσιάζει σήμερα όλη την πρότα­ση του Έλληνα ευρωβουλευτή, που όλα τα μέσα ενημέρωσης επέλεξαν να φιμώσουν. 

Συμπυκνώνοντας την πρόσφατη επιθετική συμπε­ριφορά τής Τουρκίας σε ομιλία του, αρχές Φεβρου­άριου στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβου­λίου στο Στρασβούργο, ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι βρισκόμαστε ξανά στο ίδιο έργο θεατές, «με την Τουρκία να επιτίθεται σε Κούρδους, να φυλακίζει χιλιάδες αντιφρονούντες, να υποθάλπει τους δου­λεμπόρους και να γεμίζει τα νησιά τού Αιγαίου με χιλιάδες παράνομους μετανάστες. Ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα. Ζητά αναθεώρηση της Συνθή­κης της Λωζάννης και διεκδικεί δεκάδες ελληνικά νησιά στο Αιγαίο. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Τσαβούσογλου, απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο αν δεν δοθούν στην Τουρκία δεκαοκτώ ελ­ληνικά νησιά. 

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, παραβιάζονται τα ελληνικά χωρικά ύδατα, αποκλείονται τα Ίμια». Κάπου εδώ αρχίζει ο πονοκέφαλος για τον Ερντογάν. «Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να αφήσει τα λόγια και να περάσει στα έργα». Ο Νότης Μαριάς μίλησε ευθέως για επιβολή εμπάργκο στις πωλήσεις στρατιωτικού εξοπλισμού στην Τουρκία. Από τη φαρέτρα του εκσφενδόνισε 6 μέτρα σοκ και δέος. 

1. Άμεση διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύ­σεων ΕΕ-Τουρκίας. 
2. Άμεση διακοπή χρηματοδότησης της Τουρκίας από την ΕΕ. 
3. Επιβολή οικονομικών και πολιτικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας. 
4. Εμπάργκο στις εξαγωγές στην Ευρωπαϊκή Ένω­ση τουρκικών αγροτικών προϊόντων. 
5. Πάγωμα περιουσιακών στοιχείων της τουρκικής κυβερνητικής ελίτ, που βαρύνεται με παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
6. Απαγόρευση εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση Τούρκων αξιωματούχων που βαρύνονται. 

Πολύ περίεργο ρε παιδιά! Δεν πήρε κανένας είδηση την ομιλία Μαριά στην Ευρωβουλή; Όλοι με τη Νοβάρτις ασχολούνται; 

ΒΙΝΤΕΟ:


Με τις ευλογίες σας 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-26/02/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger