Αρχική » » Φρ. Φράγκος: Λύση μόνο με δημοψήφισμα

Φρ. Φράγκος: Λύση μόνο με δημοψήφισμα


ΟΥΤΕ ένα ούτε δυο αλλά... 375 τουριστικά λεωφο­ρεία από όλη την Ελλάδα έχουν ναυλωθεί για να με­τακινηθούν όσοι επιθυμούν να βρεθούν στον Λευκό Πύργο την ερχόμενη Κυριακή και να βροντοφωνάξουν πως «Η Μακεδονία είναι ελληνική». Οι διοργα­νωτές του συλλαλητηρίου έδωσαν στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα των ομιλητών του.

Ανάμεσά τους είναι ο στρατηγός ε.α. και επίτι­μος αρχηγός ΓΈΣ Φραγκούλης Φράγκος και ο στρα­τηγικός σύμβουλος Νίκος Λυγερός. Μιλώντας στη «δημοκρατία», ο κ. Φράγκος αναρωτιέται ποιος έχει εξουσιοδοτήσει την κυβέρνηση να πουλήσει το όνο­μα της Μακεδονίας. Ο ίδιος ζητά δημοψήφισμα προ­τού υπάρξει απόφαση. «Να ρωτηθεί ο κόσμος εάν δέ­χεται να υπάρχει η λέξη Μακεδονία στο όνομα της γειτονικής χώρας» σχολιάζει ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ.

«Η διαπραγμάτευση ξεκίνησε άρον άρον» συμπληρώ­νει. «Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση τη χρήση του όρου Μακεδονία. Εάν το αποδεχτεί η κυβέρνηση, θα είναι ακόμα ένα μνημόνιο παράδοσης της χώρας» τονίζει. Την ίδια ώρα, όλο και περισσότεροι επιφα­νείς θεσσαλονικείς υποστηρίζουν το συλλαλητήριο.

«Θα πάω ως πολίτης, όπως οι περισσότεροι. Όχι οργανωμένα ως επιμελητήριο» αναφέρει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος. «Θα είμαι εκεί γιατί με νοιάζει η ονομασία να μην είναι σε βάρος της Ελλάδας» λέει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης. Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία καλεί τον επιχειρηματικό κό­σμο και ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλο­νίκης «Νέοι Ορίζοντες».

Β.Σ.
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-16/01/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger