Αρχική » » Αναστήθηκε για να ξεπουλήσει το όνομα Μακεδονία, ο Αρούλης!

Αναστήθηκε για να ξεπουλήσει το όνομα Μακεδονία, ο Αρούλης!


Έδωσε εξετάσεις και τις πέρασε με άριστα! Βγήκε για 5 περίπου λεπτά στο πρωινό του ΣΚΑΪ, όχι γιατί θέλησε να προκαλέσει, αλλά για να δώσει μήνυμα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ότι είναι εδώ, πιστός στρατιώτης του μεσαίου χώρου!

Ο Αρούκος ή Αρούλης, όπως τον φώναζαν κάποτε, -αρχές του 2000 στη Ρηγίλλης- έκανε δυναμική τηλεοπτική επανεμφάνιση. Δεν ξέρουμε αν τελείωσαν τα χρήματα των δικαστικών αγωγών που είχε κάποτε κερδίσει, και από τα οποία είχε ο ίδιος ομολογήσει ότι βιοπορίζεται. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι προκάλεσε, και δεν εννοούμε μόνο με την εξωτερική του εμφάνιση (βλέπε και γι αυτο στον ΚΟΥΚΟ, στη σελ.11).

Εντύπωση προκάλεσε το ότι την ώρα που ο Κούλης Μητσοτάκης σημείωσε πως δεν εμπιστεύεται τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο ίδιος δήλωσε πως η κυβέρνηση είναι αρκετά ώριμη να φέρει το θέμα και να το λύσει. Επίσης, ο κ. Σπηλιωτόπουλος άφησε αιχμές για τη στάση της ΝΔ στο θέμα, λέγοντας πως η Ν.Δ δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τον Καμμένο. «Η αντιπολίτευση θα στηρίξει λόγω της γραμμής Καραμανλή το 2008 και γιατί είναι υπεύ­θυνη δύναμη. Να αφήσουμε τις ανοησίες και να σταθούμε ώριμα και σοβαρά. Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι τα Σκόπια, σήμερα, τα λένε Μακεδονία! Κατά την εντύπωσή μου το να υπάρχει ένας προσδιορισμός στο όνομα, ο οποίος να αναφέρεται και στο όνομα Μακεδονία δεν είναι λάθος».

Αναφορικά με τα δικά του πολιτικά σχέδια δήλωσε «παρών» στην κεντρική πολιτική σκηνή και θύμισε πως παραιτήθηκε και δεν απορρίφθηκε από τον λαό. Από το ρεπορτάζ μας, για την ώρα, δεν προκύπτει ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής, προωθεί την άλλοτε «Σαλώμη» του. Ποτέ όμως δεν μπορείς να ξέρεις.

Με τις ευλογίες σας!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-17/01/2018)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger