Αρχική » » Η ευκαιρία του Φραγκούλη Φράγκου να ηγηθεί πατριωτικού κόμματος

Η ευκαιρία του Φραγκούλη Φράγκου να ηγηθεί πατριωτικού κόμματος


Όταν ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε, σε επίπεδο παρασκηνιακών ζυμώσεων, το Σκοπιανό ήταν δύσκολο να μην υποψιαστούν οι περισσότεροι ότι, στις στρατηγικές στοχεύσεις του Πρωθυπουργού κυριαρχούσε και η δημιουργία εσωκομματικού προβλήματος στη Νέα Δημοκρατία.

Άλλωστε, με τον πρωταγωνιστή του μοιραίου 1993 Αντώνη Σαμαρά παρόντα και μάχιμο στην πολιτική ζωή και την Κεντροδεξιά, είναι δύσκολο για τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και γιο του “θύματος” εκείνης της περιόδου, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, να χειριστεί το όλο θέμα με την άνεση που θα του επέτρεπε μια διαφορετική συγκυρία.

Οι χειρισμοί της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι μέχρι σήμερα λανθασμένοι. Δεν φτάνουν ωστόσο, και δεν μπορούν να αποτρέψουν τη δημιουργία “περίεργου” κλίματος, τόσο στο εσωτερικό του κόμματος, όσο και ευρύτερα στα… δεξιά της Κεντροδεξιάς.

Κι αν πολλοί βλέπουν μια ευκαιρία για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, να διορθώσει το προσωπικό πολιτικό χαρακίρι που έκανε, με τη στάση του στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία, πριν από 2 χρόνια, οι περισσότεροι… ψαγμένοι βλέπουν στην κατεύθυνση του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου, ως του προσώπου το οποίο θα μπορούσε να ηγηθεί μιας νέας κίνησης. Και, σε κάθε περίπτωση, να πρωταγωνιστήσει.

Ο στράτηγος άρχισε ήδη να παρεμβαίνει δημοσίως, για να αξιοποιήσει το κύμα της συγκυρίας. Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, θα μετρήσει δυνάμεις και θα ζυγίσει τις εξελίξεις. Έχει άλλωστε το προνόμιο να βρίσκεται εκτός πολιτικής, και επομένως να μην έχει ‘δεσμεύσεις”.

Προσθέστε στα παραπάνω και το γεγονός ότι, το όνομα του Φραγκούλη Φράγκου “σέρνεται” σε σενάρια και φημολογίες για να ηγηθεί πατριωτικού κόμματος στον χώρο της Δεξιάς, από το 2011 κιόλας.

Κάποια στιγμή βέβαια… ο καιρός γαρ εγγύς.

(Του Λάζαρου Καλλιανιώτη-ysterografa.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger