Αρχική » » H εσχάτη προδοσία με την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

H εσχάτη προδοσία με την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»


Μετά τα Σκόπια και την ανακατωσούρα που επέ­φεραν οι «δικοί μας πράκτορες εκεί» (έχουμε εκ­πληκτική συνέχεια με την αναγνώριση της ελληνικής ορθόδοξης μειονότητας), κύριε Κοτζιά, σειρά έχει η Θράκη μας. Αιτία; Κάτι που όλοι μάς κρύβουν! Η πισώπλατη μαχαίρια στην Ελλάδα από το Συμ­βούλιο της Ευρώπης, που μας ζήτησε να αναγνωρίσουμε ως "τουρκική" τη μειονότητα της Θράκης. Ας το διαψεύσει κάποιος.

Τούτο αποπειράται τώρα, με προκάλυψη τη σωστό­τερη διατύπωση στη γνωστή τροπολογία, προκειμέ­νου να προστατευτεί τάχα μου η Συνθήκη της Λωζάννης, το υπάρχον πολιτικό μας σύστημα, αδύναμο να αντιδράσει, αφού δεν μπορεί να γίνει μια γροθιά. Τούτο συνιστά πρωτόγνωρο πολιτικό έγκλημα και εσχάτη προδοσία! Μην παραξενευτείτε αν «πέσει η κυβέρνηση» και η κάθε επόμενη κυβέρνηση εξαιτίας αυτού του θέματος. Εάν το αποφασίσουμε, θα ακολουθήσει μια ομοβροντία αποκαλύψεων επί πολλών σημαντικών θεμάτων που θα ταρακουνήσει τα θε­μέλια, προκειμένου να συμβεί πάντα με τη βοήθεια της ομάδας υψηλής αστυνόμευσης αλλά και άλλων ομάδων που ξέρετε, πλην όμως δεν ξέρετε τον σκοπό τους. Αυτό είναι το όπλο μας: Οι αποκαλύψεις, η οργάνωση όλης της «εθνικής αντίστασης» και η στήριξη των υγειών κοινωνικών αντιδράσεων. Ας πει κάποιος στους πολιτικούς μας ότι με αυτά και αυτά τόσα χρόνια χάνουν το δικαίωμα και την επιρροή τους σε θέματα που άπτονται στα εθνικά μας ζωτικά συμφέροντα.

Η επιπολαιότητα και η απειρία με την οποία το -ελεγχόμενο από συμφέροντα και τις γνωστές ομάδες πίεσης- πολιτικό σύστημα αντιμετώπισε το ευ­αίσθητο αυτό εθνικό μας θέμα είναι απερίγραπτη. Ο λαός, η κοινωνία, οι πολίτες μέσω του «Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας», που συγκροτήθηκε πρόσφατα από απλούς πολίτες σαν εσάς, γι' αυτόν τον σκοπό, θα καθορίσουν τις εξελίξεις σε αυτό το ευαίσθητο εθνικό θέμα.

Σ.Ε.Α /Δ.Σ
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ- 05/10/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger