Αρχική » » Όταν δάκρυσε ο Πάνος...

Όταν δάκρυσε ο Πάνος...


Όπως μας πληροφορούν οι παπαγάλοι του Πάνου Καμμένου που έχουν πάρει και εκπομπή στην ΕΡΤ, την «Με Αρετή και Τόλμη», ο υπουργός Άμυνας συγκινήθηκε στα αποκαλυπτήρια μνημείου για τους τρεις ήρωες πεσόντες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο. Ο Καμμένος συγκινήθηκε από τα δάκρυα υπερηφάνειας του πατέρα ενός από τους πεσόντες και τη δωρεά της συζύγου του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Υπάρχει και σχετικό βίντεο όπου ο υπουργός χύνει δύο δάκρυα μπροστά στις κάμερες γιατί προφανώς έτσι του είπαν οι επικοινωνιολόγοι του.

Μετά το σκάνδαλο με τα ψώνια και το καζίνο στο Λονδίνο, μετά τις γκάφες και τα ψέματα του υπουργού, μετά τη γόβα – στιλέτο της συζύγου και βεβαίως μετά την πλήρη κάλυψη που παρείχε το φιλαράκι του ο Τσίπρας στην υπόθεση τουNoor 1 ο Καμμένος έπρεπε να βγάλει ένα διαφορετικό προφίλ. Τι καλύτερο από μια… εθνική συγκίνηση κι ένα πατριωτικό δάκρυ.

Μην απορήσετε αν τις επόμενες ημέρες, σε τηλεοπτική κάλυψη πάντα, δείτε τον υπουργό να κλαίει μπροστά σε κάποιο άλλο μνημείο, να κάθεται κλαρίνο μπροστά στην ελληνική σημαία ή να κάνει τσαμπουκαλίδικες δηλώσεις κατά των Τούρκων. Θα είναι όλα στο κόλπο, όλα στο επικοινωνιακό παιχνίδι του πατριώτη Καμμένου που του χάλασε λίγο το προφίλ.

Άλλωστε, εδώ είναι έτοιμος να καταπιεί ολόκληρη αλλαγή φύλου και ολόκληρη Τουρκική Ένωση Θράκης μόνο και μόνο για την καρέκλα και για μια θέση στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, ο πατριωτισμός δεν είναι τα κροκοδείλια δάκρυα και η σκηνοθετημένη συγκίνηση για να μας πιάσουν οι κάμερες. Την πατρίδα δεν την αγαπάμε μόνο όποτε είμαστε σε δύσκολη θέση. Έτσι δεν είναι κύριε Καμμένε; Έτσι δεν είναι κύριε σύντροφε του Αλέξη;

antinews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger