Αρχική » » Διορισμοί κομματόσκυλων με τη σέσουλα!

Διορισμοί κομματόσκυλων με τη σέσουλα!


Τα ρουσφέτια καλά κρατούν και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέχρι να ξεκολλήσουν από την «καρέκλα» διορίζουν αβέρτα κόσμο και κοσμάκη... Έτσι λοιπόν, διορίζεται στο γραφείο τού υπ. Παιδείας η δημοσιογράφος κυρία Έλενα Κατσαμπέκη (παλιά δημοσιογράφος του ΑΝΤΙ), ενώ ο κύριος Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο πρώην γ.γ. σε κυβερνήσεις της ΝΔ αναλαμβάνει μια θέση μετακλητού υπαλλήλου της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή παρατείνεται η θητεία του εθελοντή εμπειρογνώμονα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ στο γραφείο τού Νίκου Παππά ένας σύμβουλος έρχεται κι ένας φεύγει. Την (δια περίοδο γίνεται μια πρόσληψη στη γ.γ. του πρωθυπουργού, ενώ στα βουβά πέρασε η ίδρυση μιας νέας γενικής γραμματείας του υπουργείου Εσωτερικών για τον «συντονισμό θεμάτων αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης». Αναμένουμε να δούμε ποια κομματόσκυλα θα τη στελεχώσουν και πόσα θα «αρπάξουν»!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-05/10/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger