Αρχική » » Οι τέσσερεις "αντιπαραγωγικοί"

Οι τέσσερεις "αντιπαραγωγικοί"


Τέσσερεις "α­ναπαραγωγι­κοί" έφυγαν σήμερα. Έ­φυγαν κατά την διάρ­κεια του καθήκοντος, ε­νώ εκτελούσαν εντεταλ­μένη υπηρεσία. Υπηρε­σία όχι του τύπου "πίνω καφέ και συζητάω θεω­ρητικά", αλλά πολύ συ­γκεκριμένη.

Έφυγαν καβαλώντας μια ιπτάμενη μηχανή η οποία έχει με συνέπεια υπηρετήσει και αυτή την πατρίδα μας εδώ και πολλά χρόνια αλλά και η οποία έχει φτάσει τουλάχιστον στα... όριά της.

Αλλά τουλάχιστον οι βουλευτές μας έχουν αρκετά επιδόματα για να κινούνται με ολοκαίνουρια υβριδικά Lexus και όχι σάπια ελικόπτε­ρα του ’50. Έχουν και τζάμπα αεροπορικά ει­σιτήρια, έχουν και αστυ­νομικούς έχουν και υ­παλλήλους οι οποίοι α­ναλαμβάνουν να φέ­ρουν εις πέρας τις... αγ­γαρείες τους.

Και ευτυχώς το κράτος, μόλις πρόσφατα, έκοψε τις συντάξεις χηρείας στις γυναίκες των ανα­παραγωγικών. Γλυτώ­σαμε έτσι ένα σημαντι­κό έξοδο, καθώς πια οι γυναίκες τους, οι χήρες που άφησαν πίσω τους και τα παιδιά τους, δεν θα βαραίνουν τον προϋ­πολογισμό. Μέρος του οποίου άλλωστε έχει δεσμευθεί προκειμένου να μπορούν να πληρώ­νονται οι "Καρανίκες", οι "σύντροφοι" των στε­λεχών της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και οι διάφοροι "αντιφασίστες ράπερς".. Γιατί προφανώς στην λογική του "βούτυρο α­ντί για κανόνια" που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ιδεο­λογικά, ακόμη και εάν το βούτυρο αυτό αφο­ρά μόνον έναν πολύ μι­κρό αριθμό φίλων και οπαδών του δεν έχουν θέση οι απαραίτητες προμήθειες για την α­σφαλή λειτουργικότητα των εναέριων μέσων. Στο πλαίσιο των "περι­κοπών", τόσο αυτής της κυβέρνησης όσο και προηγουμένων προκει­μένου τα χρήματα να πάνε σε "στοχευμένες κοινωνικές δράσεις" δεν έχουν χώρο οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Και έτσι για... επιβεβαί­ωση θα σας παραθέ­σουμε δύο λόγια από έ­ναν άνθρωπο ο οποίος 'γνωρίζει" τι γίνεται:

Η συντήρηση των πα­ρελκόμενων γινόταν στην ΕΑΒ όπως και οι μεγάλες συντηρήσεις των ελικοπτέρων. Τα τε­λευταία χρόνια έχουν φύγει όσοι ήξεραν την συντήρηση των παρελ­κομένων στην ΕΑΒ για το εξωτερικό λόγο ενιαί­ου μισθοβαθμολόγιου γιατί με 900 ευρώ δεν μπορείς να θες να έχεις τέτοιου επιπέδου τεχνί­τες.

Όλα τα παρελκόμενα έ­μειναν πίσω με αποτέλε­σμα να πηγαίνουν στα όρια ζωής τους. Πριν έ­να χρόνο έμαθα ότι έ­χουν κανιβαλίσει τα ελικόπτερα για να έχουν έ­στω και λίγα μάχιμα. Τε­χνικά γίνεται η καλύτε­ρη δουλειά που μπορεί να γίνει. Οικονομικά μας ζητάνε να κάνουμε θαύματα και να τα φτιάξου­με χωρίς ανταλλακτικά. Αυτό γίνεται σε όλα τα εναέρια μέσα, F-16, Mi­rage, C130, ελικόπτερα, Canadair, Phantom. Η ΕΑΒ ιδρύθηκε για να κά­νει την συντήρηση της αεροπορίας και την αποδεκάτισαν για εμένα εσκεμμένα. Αυτά περι­ληπτικά. Να ξέρεις δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και πιστοποιημένος κό­σμος για συντηρήσεις.

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-20/04/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger