Αρχική » , , , » Φαήλος Κρανιδιώτης: «Αλβανικοί αετοί και “προοδευτικά” φίδια»

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Αλβανικοί αετοί και “προοδευτικά” φίδια»


«...Δεν φταίνε τα χαβαλετζίδικα ή σωβινιστικά “αετόπουλα" που ήρθαν μουσαφίρηδες. Φταίνε οι εγχώριοι γενίτσαροι, τα φίδια της ψευτοπροόδου. Φταίνε οι σερνικοθήλυκες μαινάδες της “πολιτικής ορθότητας”, που έχουν νοσφιστεί την εξουσία να ονοματίζουν το καλό και το κακό. Βαφτίσανε τον πατριώτη φασίστα και ρατσιστή, ταυτίσανε κάθε εθνική ιδέα με την Χρυσή Αυγή, κι όποιος αμφισβητεί αυτή τους την φασιστική, καταθλιπτικά παρακμιακή εξουσία τους, συκοφαντείται, καθυβρίζεται, ταυτίζεται με την Κου Κλουξ Κλαν, τους Ταγματασφαλίτες, τους ναζί κι ό,τι άλλο κατεβάσει η γεμάτη μίσος γκλάβα τους, κοπρίζοντας τις ιδεοληψίες και το ρατσισμό τους κατά των Ελλήνων από εφημερίδες, κανάλια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρήσιμοι ηλίθιοι ή συνέταιροι μέσω ΜΚΟ, ιδρυμάτων και ΜΜΕ, του Σόρρος και του μεγάλου δουλέμπορου, του Ερντογάν,*. Το παραπάνω απόσπασμα από άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη με τίτλο «Αλβανικοί αετοί και ‘προοδευτικά φίδια», είναι ότι καλύτερο έχει γραφεί για τους «ψευτόμαγκες» της Νέας Τάξης.

Και συνεχίζει ο κ. Κρανιδιώτης, λέγοντας πράγματα που πιθανόν να εκφράζουν πολλούς: «Αποτελούν δε μια μαφία, καλολαδωμένη, που υπερεκπροσωπείται στον δημόσιο λόγο, η ίδια μαφία που σκυφτή υποστήριζε τον Σημίτη στα αίσχη της πολιτικής του, που βάλλει ύπουλα κατά της εθνικής ταυτότητας, της Ορθοδοξίας, της ελληνικής διαχρονίας. Γκώσαμε στα “προσφυγόπουλα”. "Προσφυγόπουλα” το πρωί, “προσφυγόπουλα” το μεσημέρι και το βράδυ ξανά μανά “προσφυγόπουλα”. Κι ας είναι και “δεκαεπτάχρονοι” μαντράχαλοι με τρεις πιθαμές μούσι ή κατάγονται από χώρες που πόλεμο έχουν δει μόνο στην τηλεόραση και στο σινεμά. Μέχρι εκπομπή με “κουζίνα μεταναστών” είδα. Και παράλληλα βεβαίως δημόσιο λυντσάρισμα και προσπάθεια κατατρομοκράτησης κάθε συλλόγου γονέων, δήμου ή μεμονωμένου προσώπου, που αντιδρά στον ξεκάθαρο, καραμπινάτο ισλαμικό εποικισμό που γίνεται, με τεράστια έμφαση στην εξοικείωση των ελληνόπουλων με την μαντήλα, το Ισλάμ και την “κουλτούρα" του».

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-27/01/2017)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger