Αρχική » , , , , » ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πώς η ΕΥΡΩΠΗ κατέστρεψε τον ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πώς η ΕΥΡΩΠΗ κατέστρεψε τον ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ...


Το μεγάλο σκάνδαλο το οποίο πτώχευσε (και αυτό) την Ελλάδα και κατέστρεψε τον πρωτογενή τομέα είναι η, λεγόμενη, Ενιαία Αγροτική Πολιτική της Ευρώπης.

Σύμφωνα με αυτήν κάθε χώρα έχει συγκεκριμένα ποσοστά αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής, που δεν πρέπει να τα υπερβαίνει. Σε περίπτωση που τα υπερβεί, τότε ‘πέφτει’ πρόστιμο. Σκοπός ήταν να γίνεται ανταλλαγή προϊόντων μεταξύ των χωρών της Ε.Ε χωρίς κάποια από αυτές να ξεπερνά (και καλά) τις άλλες.

Αυτό όμως είχε (και έχει) σαν συνέπεια την αλλαγή στο ισοζύγιο εισαγωγών-εξαγωγών της χώρας μας. Φυσικά και η Ελλάδα στηριζόταν στον πρωτογενή τομέα για τις εξαγωγές. Οι εισαγωγές ήταν δεδομένες (βιομηχανικά προϊόντα κλπ). Μόλις μας εξανάγκασαν να μειώσουμε τις εξαγωγές μας, άρχισαν τα προβλήματα.

Όπως θα δείτε στο πρωτοσέλιδο που σας παραθέτουμε, ήδη από το 1996 είχε ξεκινήσει το ‘σχέδιο’ πτώχευσης της Ελλάδας. Θυμίζουμε πως είχαμε δραχμή ακόμα.


Τα συμπεράσματα δικά σας.

voicenews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger