Αρχική » , , , » Άρχισε χθές η δίκη Π. Τσαλικίδη για την έκρηξη στο Μαρί

Άρχισε χθές η δίκη Π. Τσαλικίδη για την έκρηξη στο Μαρί


Πέντε χρόνια μετά την 11η Ιουλίου 2011 και την φονική έκρηξη στο Μαρί ξεκίνησε στην Ελλάδα η δίκη του πρώην αρχηγού της εθνικής φρουράς Πέτρου Τσαλικίδη. Η δίκη άρχισε χθες 14 Νοεμβρίου 2016. 

Ήδη ο εισαγγελέας Στρατοδικείου Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του πρώην αρχηγού της εθνικής φρουράς Πέτρου Τσαλικίδη για την αξιόποινη πράξη της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας. Ήδη τις προηγούμενες εβδομάδες το Ελληνικό υπουργείο δικαιοσύνης σε επικοινωνία που είχε με το υπουργείο δικαιοσύνης στην Λευκωσία ζήτησε την βοήθεια για να παραδοθούν οι κλήσεις για καταθέσεις στις ελληνικές αρχές από συνολικά δέκα συγγενείς θυμάτων του Μαρί κάτι και το οποίο έγινε. 

Οι ελληνικές αρχές είχαν όμως επικοινωνία πριν από μερικές ημέρες και με την νομική υπηρεσία από την οποία ζήτησαν και έλαβαν σύμφωνα με πληροφορίες μας κάποια στοιχεία έτσι ώστε να αρχίσει το Νοέμβριο η διαδικασία ενώπιον της δικαιοσύνης. Την ίδια ώρα όπως μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από αρμόδια πηγή οι ελληνικές αρχές δίνουν αγώνα δρόμου για να αρχίσει η διαδικασία πριν εκπνεύσει το χρονικό όριο παραγραφής των αδικημάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger