Αρχική » , , , , » ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! Αμερικανικοί πύραυλοι χτυπούν τους Τούρκους!

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ! Αμερικανικοί πύραυλοι χτυπούν τους Τούρκους!


Ενώ οι πρώτες δεκάδες των νεκρών Τούρκων στρατιωτών άρχισαν να έρχονται από το μέτωπο που άνοιξε η Άγκυρα στην Συρία, μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Τουρκία καθώς διαπίστωσαν ότι τα θύματα τους προέρχονται από πύραυλους αμερικανικής παραγωγής.

Σύμφωνα με τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, τις τελευταίες δυο μέρες οι τουρκικές δυνάμεις καθώς και οι δυνάμεις των υποστηριζόμενων από την Τουρκία δυνάμεων της συριακής αντιπολίτευσης, δέχονται αλλεπάλληλες επιθέσεις από την πλευρά των Κούρδων με αντιαρματικούς πυραύλους τύπου Tow, αμερικανικής κατασκευής.

Οι επιθέσεις αυτές γίνονται στο μέτωπο της πόλης El Bab, η οποία παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις των Τούρκων ότι θα έπεφτε σε μια μέρα μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να την καταλάβουν ενώ έχει ανοίξει δεύτερο μέτωπο με τους Κούρδους οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν ανοιχτά τις τουρκικές δυνάμεις. Μάλιστα οι Κούρδοι έχουν προελάσει στο μέτωπο της El Bab και έχουν κυρίευση όπως αναφέρεται 17 χωριά της περιοχής.

Εκτός από τους αντιαρματικούς πυραύλους οι Τούρκοι διαπιστώνουν ότι οι Κούρδοι χρησιμοποιούν τεθωρακισμένα αμερικανικής προέλευσης, άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη για την Άγκυρα, που έχει οργιστεί με την κατάσταση αυτή καθώς διαβλέπει πως οι Αμερικανοί έχουν γύρει την πλάστιγγα υπέρ των Κούρδων.

nikosxeiladakis

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger