Αρχική » , , » Σε απόγνωση οι οικογένειες στρατιωτικών με τις «συνυπηρετήσεις»

Σε απόγνωση οι οικογένειες στρατιωτικών με τις «συνυπηρετήσεις»


«Κύριοι Βουλευτές θα θέλαμε να σας ενημε­ρώσουμε για τα τερά­στια οικονομικά αλλά και οικογενειακά προ­βλήματα που προκύ­πτουν με την συνυπηρέτηση συναδέλφων με τις/τους συζύγους οι οποίοι είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι (Εκπαιδευτικοί-Νοσηλευτές/τριες κ.α.).

Γνωρίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνετε για τον θεσμό της οικογένειας θα θέλαμε να σας αναδείξουμε το πρόβλημα μιας εκπαιδευτικού συζύγου συναδέλφου που υπηρετεί στην φρουρά Αλεξανδρούπο­λης και αντιμετωπίζει πρόβλημα με την τοποθέτηση της μετά από από­σπαση. Η ενδιαφερόμενο αποσπάστηκε από την οργανική της θέση ώστε να είναι μαζί με τον σύζυγο στην Αλεξανδρούπολη. Δυστυχώς όμως τοποθετήθηκε στο Διδυμότειχο. Απευθύνθηκε στον Συνήγορο του Πολί­τη αλλά ο οργανισμός δήλωσε αναρμόδιος για το θέμα. Κατόπιν των παραπάνω παρακαλούμε την ευαισθητοποίησης σας αλλά και την ουσι­ώδη παρέμβασή σας στα αρμόδια υπουργεία».

Ένωση στρατιωτικών περιφέρειας Ηπείρου
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-29/11/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger