ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ενημέρωσης! Για το «μαζικής» ούτε λόγος, καθώς τα διαβάζουν συγκεκριμένα άτομα με αποκλειστικό ενδιαφέρον στον Στρατό. Ενώ εμείς δεν αναφέραμε το όνομά του, ο εκδότης της διαδικτυακής στρατιωτικής πύλης www.militaire.gr και συντάκτης κυριακάτικης εφημερίδας Πάρις Καρβουνόπουλος ανέλαβε να υπερασπιστεί τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα για τα στοιχεία που δημοσίευσε η στήλη αναφορικά με τον κομματικά κατευθυνόμενο συνδικαλισμό που επιχειρείται από τον ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να μη διεκδικηθούν από τους ένστολους τα αναδρομικά χρήματα των περικοπών που πρόσφατα επιδίκασε το ΣτΕ. Δικαίωμα του ρεπόρτερ και του κάθε υποστηρικτή της κυβέρνησης να λέει τη γνώμη του. Το να απειλεί όμως με αγωγές δείχνει ότι ο εν λόγω συνάδελφος δεν συμπεριφέρεται επαγγελματικά ως δημοσιογράφος. Πολύ δε περισσότερο όταν στο δημοσίευμα που κάναμε δεν τον αναφέραμε προσωπικά.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ άξιον πώς ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να επαινέσει υπουργό για μια ανακοίνωσή του. Φαίνεται ότι οι σχέσεις ρεπόρτερ που ασχολούνται με το στράτευμα και του αρμόδιου υπουργείου διέρχονται μέρες δόξας, σε αντίθεση με το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει επιθέσεις στα υπόλοιπα media. Ας είναι... 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, να πούμε ότι ο έγκριτος συνάδελφος επιβράβευσε τον κ. Βίτσα επειδή διέψευσε (αλήθεια με ποια στοιχεία πέραν μιας γενικόλογης ανακοίνωσης;) τα γραφόμενά μας λέγοντας ότι «ορθώς έβγαλε την ανακοίνωση γιατί κάποιες παρακρατικές ''δημοσιογραφικές πηγές'' εκλαμβάνουν τη σιωπή... ως επιβεβαίωση όσων δολίως διαρρέουν». Μπράβο! Αυτό θα πει «μαχητική δημοσιογραφία κατά της κάθε μορφής εξουσίας». Προσωπικά, υποκλινόμαστε στον «ασφυκτικό έλεγχο» που ο κ. Καρβουνόπουλος ασκεί στον υπουργό που καλύπτει δημοσιογραφικά και φυσικά με τη σειρά μας επιφυλασσόμαστε για όποια νομικά μέτρα χρειαστούν προκειμένου να προστατευτούν η τιμή και η υπόληψή μας.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ τώρα, ακόμα περιμένουμε από τον κ. Βίτσα να μας πει αν οι ένστολοι θα πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται, αν όντως ο σύμβουλος στο γραφείο του έχει αναλάβει να οργανώσει ένα «βολικό» για τον ίδιο στρατιωτικό συνδικαλιστικό κίνημα και αν τελικά και πότε θα εκλεγούν οι αντιπρόσωποι των αξιωματικών των τριών Σωμάτων. Όλα τα άλλα είναι για τους γνωστούς χειροκροτητές των κομμάτων. Επαγγελματίες και μη...

ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ μας παραμένει: υπάρχουν δημοσιογράφοι και δικηγόροι που εργολαβικά μαζί με όψιμους στρατιωτικούς συνδικαλιστές τάζουν μισθολογικές αποκαταστάσεις σε ένστολους κερδίζοντας μέχρι και 70 ή και περισσότερα ευρώ το κεφάλι;

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ψηφοδέλτιο κατεβάζει φέτος στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων.

Η πολύ καλή θητεία του Κωνσταντίνου Κόλλια στη θέση του προέδρου, καθώς και οι σωστές παρεμβάσεις των υπόλοιπων εκπροσώπων της παράταξης στα συλλογικά όργανα του Επιμελητηρίου συντέλεσαν σε μεγάλο βαθμό ώστε το ψηφοδέλτιο να συγκεντρώσει υποψηφίους από όλους τους κλάδους που εκπροσωπεί (λογιστές-φοροτεχνικοί, τραπεζικά στελέχη, εφοριακοί, μελετητές, ορκωτοί ελεγκτές), ενώ έντονο είναι και πάλι το στοιχείο των νέων οικονομολόγων. Οι εκλογές διεξάγονται στις 11 Δεκεμβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ_ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (cash)-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger