Αρχική » , , , » Εκλογές στην ΕΑΑΣ …Έχει σκοπό να κατέβει κάποιος που θα Ενώσει τους Αποστράτους;

Εκλογές στην ΕΑΑΣ …Έχει σκοπό να κατέβει κάποιος που θα Ενώσει τους Αποστράτους;


Στους επόμενους μήνες έχουν προκηρυχθεί να γίνουν οι αρχαιρεσίες για την Εκλογή Προέδρου της ΕΑΑΣ της Αρχαιότερης Ένωσης των Αποστράτων Αξιωματικών και το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι ….Και λοιπόν τι έγινε ;

Αν δεν έχει σκοπό να κατέβει κάποιος που έχει σκοπό και στόχο να Ενώσει τους Αποστράτους Αξιωματικούς σε ένα κοινό και σοβαρό αγώνα κατά αυτών που έχουν βάλει στόχο να απαξιώσουν τους Έλληνες Αξιωματικούς ,δεν χρειάζεται να γίνουν οι Εκλογές !

Εξάλλου από το Σύνολο των Αποστράτων Αξιωματικών των ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στις εκλογές ψηφίζουν λιγότεροι απο 7.000 και οι υπόλοιποι κάνουν κριτική …Ούτε να δημιουργούνται Ενώσεις σύλλογοι ,Τάξεων ,όπλων & Σωμάτων όπου διοχετεύεται όλη η ενέργεια αν τυχόν υπάρχει και απογυμνώνεται η Ένωση των Αποστράτων !

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει η δυναμική φωνή εκείνων των Αποστράτων που να ενώνει, να διεκδικεί και να προστατεύει τις Χήρες και τα Ορφανά των Συναδέλφων !

Δεν είναι δυνατόν να γυρνάμε από μνημόσυνο σε μνημόσυνο και να κλαίμε για τις Ψυχές των Συναδέλφων που έπεσαν και μετά απλά να υποβάλλουμε τα έντυπα για να αποζημιωθούμε για τα έξοδα μετακινήσεως !

Ούτε να διορίζουμε τα Τοπικά συμβούλια σύμφωνα με τις επιθυμίες του εκλεγμένου Δ.Σ και κόντρα στην επιθυμία των Συναδέλφων απαξιώνοντας από Στελέχη που θέλουν να προσφέρουν στα Τοπικά Παραρτήματα !

Αν έχει σκοπό και στόχο κάποιος να κατέβει, να ενώσει, να διεκδικήσει και να κοντραριστεί με την εκάστοτε Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών που αρνείται να εφαρμόσει τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ας το κάνει και θα έχει και την στήριξή μας ….

Διαφορετικά διαλύστε το το μαγαζί και πάτε για ύπνο κύριοι …Ούτως ή άλλως εμάς δεν μας υποστηρίζει πια κανείς !

veteranos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger