Το Αμύνης στο στόχαστρο των δανειστών


Την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των δια­πραγματεύσεων Αθήνας-δανειστών, οι τελευταίοι άσκησαν έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι το υπουργείο Άμυνας δεν προχώρησε στη συμφωνημένη περικοπή των 400 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που οι θε­σμοί «βλέπουν» δημοσιονομικό κενό για το 2017.

Στο οικονομικό επιτελείο φαίνεται πως έλαβαν σοβαρά υπ΄ όψιν το πρόβλημα. Γι΄ αυτό και χθες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος (φωτ.) και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης είχαν συνάντηση με τον ανα­πληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα. Τα δύο υπουργεία έχουν, επίσης, μπροστά τους και το θέμα των αλλαγών στα ειδικά μισθολόγια.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Πάνος Καμμένος απουσίαζε και απομένει να δούμε αν θα συμφωνήσει με τα όσα συζητήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση.

(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-01/11/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger