Αρχική » , , , , » ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για μία φορά επα­ληθεύτηκε ο υπουργός Αμύνης, του οποίου είναι γνωστή η άπο­ψη ότι «μας ψεκάζουν». Προφανώς για να μην υπάρχει αμφιβο­λία περί αυτού και διαψευστεί ο κ. Πάνος Καμμένος φρόντισε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολί­τη, Ν. Τόσκας, να ραντίσει τους διαμαρτυρόμενους συνταξιούχους όπως μόνο μία αριστερή κυβέρνη­ση ξέρει να κάνει αποτελεσματικά. Ενδεχομένως ο ΣΥΡΙΖΑ να πιστεύ­ει ότι οι ανήκοντες στο ΚΚΕ -διότι οι περισσότεροι από τους διαμαρτυρόμενους στο ορθόδοξο κόμμα ανήκαν- ούτε συνταξιούχοι είναι ούτε ποτέ γηράσκουν. Οπότε ο ψε­κασμός με χημικά επιτρεπόταν για τον φόβο μήπως οι γεγηρακότες επρόκειτο να κάνουν κατάληψη στο ανάκτορο του Μαξίμου. 

Μας καθησύχασε όμως ο πρωθυπουρ­γός, καθώς στο εξής θα απαγορεύ­εται αυστηρώς η ρίψη χημικών σε εργαζομένους και συνταξιούχους, ρύθμιση βεβαίως που δεν αποκλεί­ει το ξύλο, το οποίο, ως, γνωστόν έχει βγει από τον Παράδεισο. Αν δεν το έχετε αντιληφθεί, απαγο­ρεύονται αυστηρώς οι πάσης φύσεως διαμαρτυρίες. Και έτσι, δεν είναι ανάγκη να κάνετε έξοδα για να γνωρίσετε τη Βόρειο Κορέα.

(ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-08/10/2016)



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger