Αρχική » , , , , » Σοκ από την νέα αυτοκτονία στρατιωτικού στην Πάτρα για οικονομικούς λόγους

Σοκ από την νέα αυτοκτονία στρατιωτικού στην Πάτρα για οικονομικούς λόγους


ΑΝΕΙΠΩΤΗ τραγωδία βγαλμένη από τη μνημονιακή Ελλάδα συγκλονίζει την Πάτρα, εκεί όπου ένας ακόμη συμπολίτης μας έγραψε τον τραγικό του επίλογο εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Νέο θύμα της κρίσης είναι ο Ε.Α, στρατιωτικός περίπου 45 ετών και πατέρας ενός 18χρονου παιδιού, ο οποίος προέβη στο απονενοημένο διάβημα με βουτιά θανάτου από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε με την οικογένειά του, επί της οδού Καρπασίας, στην περιοχή της Αγυιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας μόλις είχε γυρίσει στο διαμέρισμά του από την 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας, όπου εργαζόταν ως μόνιμος της Ελληνικής Αεροπορίας, και χωρίς καν να βγάλει τη στολή του βγήκε στο μπαλκόνι και έπεσε στον ακάλυπτο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σοκαρισμένοι οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έφτασε άμεσα στο τόπο της τραγωδίας. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά και το κακό είχε προλάβει να γίνει.

Οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν σύμφωνα με στο εσωτερικό του σπιτιού του σημείωμα στο οποίο το θύμα εξηγεί στην οικογένεια τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη απελπισίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος οικογενειάρχης αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία προφανώς έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να δώσει δραματικό τέλος στη ζωή του.

(ΚΟΝΤΡΑ NEWS-21/10/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger