Αρχική » , , , , , » ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΑΠΟ ΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ! ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΠΑΣΑΡ!!!

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΑΠΟ ΜΑΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ! ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΠΑΣΑΡ!!!


ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑ­ΝΕΣ! (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ "ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ”, ΠΟ­ΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ Τ’... ΑΝΤΕΡΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ Ι­ΔΙΟ!)

Γράφει ο
Ιωάννης Καποδίστριας

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ προκάλεσε στην τουρκική κοινή γνώμη, αλλά και στον ημιπαράφρονα "σουλτάνο", η ΦΟΒΕΡΗ κίνη­ση του προέδρου Μπασάρ Άσαντ της Συρίας, να αντικατασταθεί πλέον από τα σχολικά βιβλία της χώρας, το όνομα Iστανμπούλ, από το όνομα Κωνσταντινούπολη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Συρίας, με μια κίνηση όλο νόημα, επιτάσσει από τη νέα σχολική χρονιά, 2016-2017, στα σχολικά ιδρύ­ματα που ελέγχει το καθε­στώς, να καταργηθεί η τουρ­κική ονομασία της Κωνσταντι­νουπόλεως!

Εκτός όμως από αυτό, ο Άσαντ προχωρεί στην κατάργηση και του ονόματος "Φατίχ", για τον κατακτητή της Κωνσταντι­νουπόλεως, τον οποίο αποκαλεί απλώς Μεχμέτ τον Β', ενώ η άλωση της Κωνσταντινουπόλεως μετονομάζεται σε εί­σοδο των Οθωμανών στην Πόλη, σαν προσωρινό γεγο­νός!

Μάλιστα, δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει τους Οθωμα­νούς Τούρκους σαν ένα από τα χειρότερα είδη, που πέρα­σαν στην ιστορία και ότι ο λα­ός του υπέφερε τα πάνδεινα από αυτούς!

(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-12/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger