Αρχική » , , , » Όταν ο Βίτσας παίρνει πρωτοβουλίες ο κόσμος γελάει...

Όταν ο Βίτσας παίρνει πρωτοβουλίες ο κόσμος γελάει...


«Δεν θα μειωθεί ο μισθός των Ενόπλων Δυνάμεων».

Καλά, δεν βαρεθήκατε να εκτίθεστε μόνιμα; Δεν κουραστήκατε να σας βλέπει ο κόσμος και να γελάει; Πως είναι δυνατόν να κάνετε ακόμη τέτοιου είδους δηλώσεις, όταν ξέρετε από πρώτο χέρι, ότι καμία απόφαση σας δεν μετράει.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσα, (Φώτο) ο οποίος επανέλαβε κατηγορηματικά ότι «ο μισθός που παίρνουν αυτή τη στιγμή τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν πρόκειται να μειωθεί. Τον ίδιο μισθό θα παίρνουν και μετά την ψήφιση των εδικών μισθολογίων» τον Σεπτέμβριο.

Για να γίνει κάτι τέτοιο, όπως σας έχουν δώσει εντολή οι τοκογλύφοι δανειστές με τους οποίους συνεργάζεστε, θα πρέπει να βρείτε ισοδύναμα. Και εσείς ΄ όσο ξέρουμε, δεν έχετε καμία πρόταση για τα ανάλογα ισοδύναμα. Τα έσοδα πάνε κατά διαόλου, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες επίσης, οι συντάξεις πληρώνονται κάθε μήνα πλέον με δανεικά και μας λέτε ότι θα την γλιτώσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις;

Μακάρι, αλλά δεν το βλέπουμε...

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger