Αρχική » , , » Ναύτης με βύσμα ο Τσίπρας

Ναύτης με βύσμα ο Τσίπρας


Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Το ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε βάλει βύσμα το ΠΑΣΟΚ για να γίνει ναύτης όταν έπρεπε να πάει στρατό, είναι γεγονός και μάλιστα γνωστό. Και ο ίδιος το είχε παραδεχτεί. Αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί ακόμη μια πληροφορία, που έχει να κά­νει με τη μειωμένη θητεία του πρωθυπουργού στον στρατό, που αξίζει να ξαναθυμηθούμε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxalia.blogspot, που επαναφέρει το γεγονός, ο Αλέξης Τσί­πρας έβαλε βύσμα για να μην υπηρετήσει εκεί που προβλεπόταν. Την άνοιξη του 2003, του ήρθε το χαρτί για να παρου­σιαστεί στο Στρατό Ξηράς. Ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας έβαλε μέσον στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κατάφερε να μεταταχθεί στο Πολεμικό Ναυτικό. 

Όταν ήρθε η ώρα της μετάθεσης, μπήκαν και πάλι τα μεγάλα μέσα και ο νυν πρόε­δρος του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε στη διοίκηση του ΓΕΝ, στην... ακριτική λεω­φόρο Μεσογείων. Καθημερινά βρισκόταν στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Την άνοιξη του 2004, ο κ. Τσίπρας χρησι­μοποίησε νόμο που έλεγε ότι, εάν είσαι στο Στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά τον εκλογι­κό αγώνα.

Έτσι, απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και ξαναγύρισε μετά τις εκλογές στις τάξεις του Ναυτικού.

Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά 3 μήνες, οπότε εκεί που χρωστούσε 6 μήνες, υπηρέτησε τους μισούς.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-11/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger