Αρχική » , , , » Ο Καμμένος από τη Γαλλία έχει το θράσος να «τουϊτάρει» για την Κορακάκη

Ο Καμμένος από τη Γαλλία έχει το θράσος να «τουϊτάρει» για την Κορακάκη


Άννα, ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

Σύσσωμη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έσπευσε να δώ­σει τα συγχαρητήρια της στη χρυσή Ολυμπιονίκη στο άθλημα της Σκοποβολής, Άν­να Κορακάκη. Σύσσωμη η υπόλοιπη Ελλάδα «τα 'σουρε» για τα καλά σε Πάνο Κομ­μένο και Αλέξη Τσίπρα που θέλησαν να «καρπωθούν» τη νίκη της, μπας και αναπτερω­θεί το -πεσμένο από τις πολι­τικές τους- ηθικό των Ελλή­νων.


«Μπράβο Άννα Κορακάκη, μας έκανες όλους τους Έλληνες υπερήφανους», αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρια­σμό στο twitter και ο κόσμος του απαντά:

«Ενάμισι χρόνο Κυβέρνηση και τώρα όλοι την ανακαλύψατε! Ότι προπονούταν σε παράγκα δεν το ξέρατε;». «Ναι η Άννα είναι ελπίδα για την Ελλάδα. Εσύ και οι υπόλοιποι τους είδους σου καλό θα είναι να μην την αμαυρώνετε» αναφέρει άλλος χρήστης του twitter, ενώ ένας εξοργισμένος πατέρας συμπληρώνει: «Εσείς που ήσαστε τόσο καιρό ...η κόρη μου κάνει κολύμ­βηση για να πηγαίνουμε σε αγώνες εκτός και τα πληρώ­νουμε εμείς».

Καμία ανταπάντηση φυσικά δεν εδόθη από τον κύριο υπουργό, ο οποίος βρίσκεται στη Γαλλία από την περα­σμένη εβδομάδα και... «τουϊτάρει»! Βέβαια, όπως διέρρευσε χτές, τελικά δεν βρίσκεται για διακοπές εκεί, αλλά για χειρουργείο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα γόνατά του. 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύ­ματα, το πρόβλημα επιδεινώθηκε ραγδαία το τελευταίο διάστημα και ήταν η αιτία που όλο και σε περισσότερες εκδηλώσεις εμφανιζόταν ο αναπληρωτής υπουργός Αμύνης, Δημήτρης Βίτσας κι όχι ο Καμμένος, που δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος. Ακόμα και αν ισχύει κάτι τέ­τοιο και δεν κάνει διακοπές στην «πόλη του φωτός», εμείς θα θέσουμε ένα άλλο ερώτημα στον κύριο υπουρ­γό: Γιατί δεν εμπιστεύεστε τα νοσοκομεία του κ. Πολάκη ή και τα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας μας και φεύ­γετε για Γαλλία; Τα δημόσια είναι καλά για το λαό αλλά τα γαλλικά καλύτερα για έναν υπουργό;

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-11/08/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger