Αρχική » , , , » Η ΒΑΒΕΛ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

Η ΒΑΒΕΛ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ


Θλίψη προκαλεί η εμμονή του ΓΕΣ, όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ του έγκριτου militaire.gr, ότι όλα συμβαίνουν ευλαβικά αξιοκρατικά και θεσμοθετημένα καταδεικνύοντας ότι και οι δημόσιοι φορείς εναρμονίζονται πλήρως με τη λογική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι κερδίζουμε υποθηκεύοντας τη χώρα μας για 99 χρόνια και πληρώνοντας ΕΝΦΙΑ μέχρι το 2031.

Ασφαλώς ο στρουθοκαμηλισμός είναι μία επιλογή άρνησης της πραγματικότητας, όπως επίσης και ο πάταγος από αρχειοθετημένα βίντεο για τις δύσκολες μέρες, όπως η σημερινή και οι επόμενες που έρχονται.

Για να μην κουράζουμε λοιπόν τους αναγνώστες και τους θεσμούς, μήπως θα μπορούσαν να απαντήσουν οι σεβαστές πηγές του ΓΕΣ στους σαδιστικά φορολογούμενους πολίτες τα παρακάτω ερωτήματα:

Περιγράφουν ρητώς οι μη απόρρητες αντίστοιχες περιγραφές θέσης του ΝΑΤΟ OSO TFT 0010 και OSO OOX 0020 την υποχρεωτική γνώση της αγγλικής κατά STANAG 6001 με Language κωδικό 3333, όπου ερμηνεύεται σε ικανότητα Listening, Reading, Writing και Speaking για όποιον πάει να ασκήσει τα καθήκοντά του.

Έχει υπογράψει η χώρα μας ρητώς να τηρεί τις παραπάνω προδιαγραφές πριν την αποστολή των επιλεχθέντων Αξιωματικών της, όπως και είχε απαντήσει το Γραφείο Τύπου του ΝΑΤΟ σε σχετική ερώτηση του thedayaftergr.

Καθορίζει ρητά το Δίκαιο της Ελλάδας διά των Υπουργικών Αποφάσεων δύο διαδοχικών Υπουργών Εθνικής Άμυνας Βενιζέλου και Αβραμόπουλου στο ΦΕΚ. Τ. Β 1631/1-7-13 και συγκεκριμένα στο άρθρο 3 ότι είναι υποχρεωτική η αναγραφή των προβλεπομένων απαιτήσεων γνώσης στην αγγλική γλώσσα στην προκήρυξη των θέσεων, για όλες ανεξαιρέτως τις θέσεις του εξωτερικού, προς προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Απαλήφθηκε σε σχέση με την προηγούμενη επάνδρωση των θέσεων η εξέταση των επιλεγέντων Αξιωματικών στο Στρατιωτικό Κέντρο Ξένων Γλωσσών για την εξασφάλιση της πιστοποίησής τους κατά STANAG χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στις προδιαγαφές των θέσεων (job description).

Η καθορισθείσα απαίτηση γνώσης αγγλικής από το ΓΕΣ/ΔΙΜΣΠΡΟ επιτρέπει την ικανοποίησή της διά της πιστοποίησης με το πτυχίο TOEIC (TOEIC® Listening and Reading) που δεν περιλαμβάνει την προφορική εξέταση και την εξέταση γραφής, επιτρέποντας την απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου για αποστολή αξιωματικών με την παρούσα διαδικασία χωρίς κανείς να τους έχει δει να μιλάνε και να γράφουνε αγγλικά.

Εσωτερικά θεσμοθετημένες διαδικασίες που εκπονήθηκαν εντέχνως επί Αρχηγίας του κ.Κωσταράκου διαχωρίζουν αυθαίρετα θέσεις του ΝΑΤΟ και κατά παρέκλιση της Υπουργικής Απόφασης σε δύο κατηγορίες όπου για τη μία αναφέρεται η υποχρεωτική νομίμως πιστοποίηση κατά STANAG 6001 και για την άλλη δεν γίνεται καμία αναφορά, διαρρέοντας προφορικά από τους αρμοδίους ως πρακτική ότι δεν απαιτείται με στόχο το προφανώς παράνομο βόλεμα των αδαών.

Αδιαφορώντας για τη δημοσιογραφική έρευνα εδώ και μήνες η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία επέλεξε να μην απαιτήσει για τα μάτια του κόσμου την εξέταση των επιλεγέντων ώστε να προφυλαχθούν και να μην κινδυνέψουν να αποτύχουν και αποκαλυφθούν οι μηχανορραφίες αναξιοκρατίας.
Τι εμποδίζει ακόμα και σήμερα τους άξιους και ευλαβικά τυχόν επιλεγέντες κατά τις πηγές του ΓΕΣ, για την προστασία του δημοσίου χρήματος και της εθνικής αξιοπρέπειάς μας στη Συμμαχία, στην υποβολή στις υποχρεωτικά απαιτούμενες εξετάσεις πριν την αποστολή τους και αποστολή τους με την αξία τους.

Αληθεύει ότι με την παρουσίαση των όποιων επιλεγέντων που η Ελλάδα αρνήθηκε να αξιολογήσει όπως όφειλε το ΝΑΤΟ δεν τους επιτρέπει την άσκηση των καθηκόντων τους πριν την επιτυχή πιστοποίησή τους σε εξετάσεις με μία μόνο ανοχή αποτυχίας που σημαίνει ότι επιστρέφουν πίσω με το επόμενο αεροπλάνο.

Το θέμα δεν απαιτεί περαιτέρω ανάλυση και είναι γνωστό τους κατοικούντες την Ιερουσαλήμ ότι οι λόγοι της πρωτοφανούς εμμονής στην παράβαση της λογικής για τον αποκλεισμό με κάθε τρόπο συγκεκριμένου Αξιωματικού που τιμήθηκε για την εκεί εργασία του στο παρελθόν και μετέφερε έμπρακτα τη γνώση του στην Ελλάδα στο υψηλότερο επίπεδο ενοχλώντας αφόρητα παρακρατικούς μηχανισμούς ελέγχου της χώρας και τον Αρχηγό τους στους οποίους και οφείλεται το εθνικό κατάντημά μας.

Είναι οι ίδιοι μηχανισμοί που μετά την επιστροφή του παραπάνω αξιωματικού στην Ελλάδα αξιολογησθέντα στην κωδικοποιημένη ενδιάμεση αξιολόγηση στη Σχολή Πολέμου ως πρώτο από 200 αξιολόγησαν στην ετήσια έκθεσή τους με νοημοσύνη και αντίληψη αρκετά κατώτερη του 100, που εξ ορισμού ορίζει την ανθρώπινη ύπαρξη ενός Έλληνα Αξιωματικού. Είναι οι ίδιοι που, μέρες που είναι,  τον ενημέρωσαν για τη "δολοφονική" επιλογή του στη φρέσκια τσιπούρα έναντι της οπής σε καλαμαράκι για τη σίτιση των επίλεκτων οπλκιτών μας. Είναι οι ίδιοι που αρνούνται να αποδεχτούν την εθνική τους ήττα στην ολοκληρωτική κατοχή της Ελλάδας και επιμένουν ασκόπως στην εξόντωση των προασπιστών της.

Το λυπηρό σε όλα τα παραπάνω ασφαλώς δεν είναι ποιος υπηρετεί στην αλλοδαπή. Τι πιο τιμητικό να πολεμάς στην πατρίδα σου. Το θλιβερό είναι το έλλειμα ηγεσιών και η συνειδητή επιλογή του Αρχηγού ΓΕΣ και όλων των ενδιάμεσων εντολοδόχων του στην υποστήριξη προφανώς πολιτικών εντολών εις βάρος ενός Αξιωματικού του που, όπως πολλοί άλλοι, σπατάλησαν το χρόνο στα νιάτα τους για να μάθουν να γράφουν και να μιλούν αγγλικά, αγνοώντας ότι ο καλύτερος και συντομότερος δρόμος είναι ο πλάγιος δρόμος που τέμνει την ευθεία εκεί που ακουμπάνε οι "αξίες" της κοινωνίας. "Αξίες" τις οποίες κάποιοι επιλέγουν στις ανώτατες θέσεις υπερασπίζονται ενώ κρύβονται επί μήνες μέχρι τελευταίας ρανίδας του σώματος τους ώστε να μην πιουν νερό οι "ακατάλληλοι" αξιωματικοί, οι κοινωνικά ανάξιοι που δεν ακολουθούν τις αρχές της Μεταπολίτευσης και της Κυβέρνησης Τσίπρα -Καμένου.

Αν και τώρα οι πηγές του ΓΕΣ χρειάζονται περισσότερα δημοσιογραφικά στοιχεία για τις μη ευλαβικά θεσμοθετημένες διαδικασίες, με ονοματεπώνυμα, στη διάθεσή τους.

(thedayaftergr.blogspot.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger