Αρχική » , , , , , , , » ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!

ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!


"Στα Ίμια η Τουρκία είχε συντριπτική υπεροχή, θα κλαίγανε μανούλες!" Έχαψε το παραμύθι του Χόλμπρουκ!

Βαρύτατη προσβολή κατά του Πολεμι­κού μας Ναυτικού διέπραξε την νύχτα της Τρίτης στον «Σκάϊ» ο Θόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Αλέξη Παπαχελά για όσα συνέβησαν κατά την περίφημη «Νύχτα των Ιμίων», στις 30 προς 31 Ιανουαρίου του 1996...

Μεταξύ άλλων αισχρών, ο χοντρο-Πάγκαλος «αποκάλυψε» ότι ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Εβραϊκής καταγωγής Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ (1941 - 2010) του αποκάλυψε λίγα χρόνια πριν πεθάνει ότι το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό δεν μπορούσε να κάνα τίποτα το βράδυ των Ιμίων, γιατί... δύο αμερικανικά πλοία που έπλεαν στην περιοχή θα "τύφλωναν" οποιοδήποτε ελ­ληνικό οπλικό σύστημα κι έτσι οι πύραυλοι και οι τορπίλες που θα εκτοξεύαμε, θα έπε­φταν όλοι στη θάλασσα ή θα πήγαιναν στον... Γάμο του Καραγκιόζη!

Ο θρασύς Πάγκαλος διαβεβαίωσε τον Παπαχελά ότι οι Τούρκοι είχαν πλήρη υπεροπ­λία στο Αιγαίο την νύχτα των Ιμίων, ενώ το Πολεμικό Ναυτικό (διά του τότε αρχηγού του ναυάρχου Λυμπέρη) δια­βεβαίωνε ΨΕΥ­ΔΩΣ ότι είχε στοχοποιήσει τα τουρκικά πλοία και θα τα έσ­τελνε στον βυθό μόλις λάμβανε τις σχετικές εν­τολές!

Αν ο Σημίτης έ­δινε το «πράσι­νο φώς» στο Πολεμικό μας Ναυτικό να απαντήσει στις τουρκικές προκλήσεις, «θα έκλαιγαν μανούλες» στην Ελλάδα, σύμφω­να με τον Πάγκαλο, δηλαδή θα υφιστάμεθα πανωλεθρία, διότι οι Τούρκοι είχαν κινητο­ποιήσει την Αεροπορία τους, μεγάλες δυνάμεις στα παράλια και πλήθος πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο, την ίδια ώρα που ο δικός μας Ναύαρχος Λυμπέρης διαβεβαίωνε ότι έχει το πάνω χέρι!

Ο ΑΡΣΕΝΗΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΌΣ ΣΤΌ ΠΑΣΟΚ!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Πάγκαλος στον Παπαχελά, την κρίση των Ιμίων την δημιούργ­ησε ο τότε Δήμαρχος Κάλυμνου Δημήτρης Διακομιχάλης που ήταν «άνθρωπος του Αρσένη».

Σύμφωνα με τον Πάγκαλο, κατ' εντολήν του Αρσένη (τότε υπουργού Εθνικής Αμύνης) πήγε ο Διακομιχάλης και έστησε την Ελληνική Σημαία στα Ίμια, για να προκληθούν οι Τούρκοι να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο να απαντήσει ηρωικά το Πολε­μικό μας Ναυτικό και να ωφεληθεί ο Αρσένης στην επικείμενη εκλογή Αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ!

Το φοβερό είναι πως ο Πάγκαλος κάνει κι εδώ τραγικό λάθος, πράγμα που κακώς δεν του επεσήμανε Παπαχελάς: Η εκλογή Αρχη­γού στο ΠΑΣΟΚ έγινε στις 18 Ιανουάριου 1996, ενώ ο Διακομιχάλης ύψωσε την, Ελ­ληνική Σημαία στα Ίμια μια εβδομάδα αρ­γότερα (25 Ιανουάριου), όπερ σημαίνει ότι ο μακαρίτης ο Αρσένης δεν είχε να ωφεληθεί τίποτα, αν το Ελληνικό Πολεμικό Ναυ­τικό κατατρόπωνε τους Τούρκους στο θερ­μό επεισόδιο που θα ακολουθούσε... 

Βεβαίως, ο Εβραίος (τότε υφυπουργός Εξω­τερικών των ΗΠΑ) Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ έ­χει πεθάνει από τον Δεκέμβριο του 2010 και δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον ισχυρισμό του Θόδωρου Πάγκαλου. Ο οποίος δεν αποκλείεται να λέει αλήθεια, πράγμα που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την θέση του: Διότι, όπως έγραψε χθες και ο ανταποκριτής του «Mega» στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, ο γνωστός για τις μπλόφες του, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, τον ξεγέλασε και ο Πάγκαλος το έχαψε! Αυτός δυστυχώς, είναι οι Έλληνες πολιτικάντηδες...

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, αλλά δεί­χνει και το επίπεδο των πολιτικάντηδων που οδήγησαν την Ελλάδα στον Όλεθρο: Ο τότε (1996) υπουργός Εξωτερικών μάς διαβεβαιώνει 20 χρόνια μετά πως ορθώς δεν αντιδράσαμε την νύχτα των Ιμίων, γιατί οι Αμερικανοί είχαν μπλοκάρει το Αιγαίο και οι πύραυλοι με τις τορπίλες μας θα κατέληγαν είτε στην θάλασσα, είτε στον Γάμο του Κα­ραγκιόζη! Κι αυτό προβλήθηκε ως... μυστι­κή επιχείρηση των Αμερικανών! Ο Θόδωρος Πάγκαλος (που επανειλημμένως έχει παρα­δεχτεί ότι δεν ξέρει να στείλει ούτε ένα e- mail) πιστεύει πως ζούμε στον κόσμο του «Game of Thrones» εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια!

(ΣΤΟΧΟΣ-16/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger