Αρχική » , , » Απολογείται σαν την τεθλιμμένη χήρα για να μη φάει ξύλο

Απολογείται σαν την τεθλιμμένη χήρα για να μη φάει ξύλο


Για παραίτηση ούτε λόγος!

Πρώτα τα ψήφισε και μετά τα μετάνιωσε! 0 υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος επανέλαβε τις θέσεις του για τα μέτρα που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος, λέγοντας ότι δεν συνάδουν με το Σύνταγμα!

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση πήρε σκληρά και αντισυνταγματικά μέτρα, αλλά και ότι δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος και συνταξιούχος που να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έδωσε «μάχη για τις κόκκινες γραμμές της», έχασε το ζήτημα του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά κέρδισε τελικά τα ειδικά μισθολόγια...

Και αφού για μια ακόμη φορά παραδέχτηκε ότι ψήφισε αντισυνταγματικούς νόμους -αλλά δεν παραιτείται φυσικά- εμφανίστηκε και αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας! Μεταξύ άλλων είπε πως «η χώρα απελευθερώνεται από το ζυγό. Μπαίνουμε σε φάση απομνημονιοποίησης. Από εδώ και πέρα έρχονται καλύτερες μέρες. Η οικονομία θα βελτιωθεί», είπε ενώ κάλεσε όλους να σταματήσουν τα καθημερινά «μνημόσυνα» και να αισθανθούν όλοι την αλλαγή που έρχεται στη χώρα μετά τη συμφω­νία στο περασμένο Eurogroup και την απόφαση για εκταμίευση της δόσης. 

«Εάν έλθουν επενδύσεις, αλλάξει το οικονομικό κλίμα, επι­στρέφουν στην Ελλάδα τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό και μει­ωθεί η ανεργία, πολλοί άδικοι φόροι, μεταξύ των οποίων και ο ΕΝΦΙΑ, θα αποτελέσουν παρελθόν πολύ πριν από το 2031», είπε ο υπουργός Άμυνας, αλλά με τι θα ζούμε μέχρι το 2031 δεν μας το έκανε σαφές!

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-11/06/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger