Αρχική » , , , , » Ανησυχούν οι στρατιωτικοί για τη μη καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου

Ανησυχούν οι στρατιωτικοί για τη μη καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου


Από τον Μάρτιο έχει να καταβληθεί το επίδομα παραμε­θορίου (ΗΕΕ) στους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε ακριτικές μονάδες, ενώ, παράλληλα, δεν έχει καταβληθεί και η σχε­τική αποζημίωση για τους τέσσερις μήνες του 2015. Η υπόθε­ση έχει προκαλέσει την έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκεια του προσωπικού, ενώ οι οχλήσεις προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του έτους. Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου από τον Φεβρουάριο είχε αποστείλει επιστολή στον υπουργό εθνικής Άμυνας αναφορικά με το θέμα, σημειώνοντας πως δεν έχουν λάβει «την οικονομική αποζημίωση που λαμβάνουν ως επί­δομα παραμεθορίου για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Οκτώβριο 2015.

Η Ένωσή μας έχει γίνει δέκτης πολλών αναφορών συνα­δέλφων που εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το παραπά­νω θέμα». Αυτά έλεγε τον Φεβρουάριο η ΕΣΠΕΗΠ, για να φτάσουν στο σημείο σήμερα οι στρατιωτικοί όχι μόνο να μην έχουν λάβει την αποζημίωση για τους τέσσερις μήνες του 2015, αλλά να τους χρωστούν και τις αντίστοιχες αμοιβές από τον Μάρτιο. Προφανώς, το ΥΠΕΘΑ φαίνεται να αγνοεί πως υφίσταται τέτοιο επίδομα...

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-21/05/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger