Τελικά μας ψεκάζουν!


► «Θύελλα» από τη δήλωση Καμμένου.
► Εγκληματική και αντισυνταγματική η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά!

Εμπαιγμός από τον υπουργό Εθνι­κής Άμυνας, όταν τον Ιούνιο του 2015 διαβεβαίωνε τους πολίτες: «ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω». Προφανώς βάλθηκε να μας... τρελάνει φαίνεται ο Πάνος Καμμένος, με τις δηλώσεις από το νησί της Σύρου.

Ο κυβερνητικός εταίρος... έβγαλε είδηση, καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, «ομολόγησε» πως η αύξηση στον ΦΠΑ στα νησιά αποτελεί μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική. Αναλυτικά, ο Πάνος Καμμένος στην τοποθέτησή του σημείωσε: «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πως ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή». Εκείνο, ίσως, που ξέχασε να πει -ή να επαναλάβει- ήταν το αλήστου μνήμης «ΦΠΑ στα νησιά δεν αλλάζει όσο υπάρχω», που έγραφε στο Twitter τον Ιούνιο του 2015.

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-25/5/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger