Αρχική » , , , , » Νέο μισθολόγιο... με νέες περικοπές

Νέο μισθολόγιο... με νέες περικοπές


Τι περιμένει τους στρατιωτικούς από 1η Ιουνίου.

Ακόμη χειρότερη αναμένεται να γίνει η κατά­σταση στις αποδοχές των στρατιωτικών, σύμ­φωνα με το νέο μισθολόγιο, το οποίο πρόκει­ται να ισχύσει από την 1η Ιουνίου. Το παρα­πάνω γνωστοποιήθηκε στους στρατιωτικούς ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΘΑ μεταξύ αξιωματούχων του ΥΠΟΙΚ και των οικονομικών επιτελείων των τριών κλάδων των ΕΔ.

Οι εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών πληροφόρη­σαν τους στρατιωτικούς ότι είναι σχεδόν έτοιμο το νέο μισθολό­γιο το οποίο προβλέπει μειώσεις αποδοχών, κυρίως για τους νεό­τερους στο στράτευμα.

Η απόφαση του ΣτΕ

Σύμφωνα με αυτό, προβλέπεται κατάργηση μισθολογικών προαγωγών, οι οποίες θα αντικατασταθούν με μισθολογικά κλι­μάκια.

Βέβαια και σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ, δεν μπορούν να γίνουν μειώσεις στις αποδοχές των στρατιωτικών που να τους «ρίξουν» μισθολογικά κάτω από το επίπεδο του Απριλίου του 2012, αλλά είναι άγνωστο εάν αυτό το γνωρίζει το ΥΠΟΙΚ... Πάν­τως και σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΕΣ, της Πανελλήνιας Ομο­σπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, ήδη το 38% των Ελλήνων στρατιωτικών ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας.

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-16/04/2016)

1 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger