Αρχική » , , , , » ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΣΑΕΜΘ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΣΑΕΜΘ. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ


Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι ε.α και ε.ε ΕΜΘ

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ (Π.Σ.Α.ΕΜΘ.) διατηρεί Τράπεζα Αίματος εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών με συνεργαζόμενη υπηρεσία αιμοδοσίας το ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

Παρακαλούνται τα μέλη του ΠΣΑΕΜΘ, όλοι οι ε.α ΕΜΘ, όλοι οι ε.ε ΕΜΘ και οι οικογένειες τους που είναι εθελοντές αιμοδότες και επιθυμούν να συνδράμουν στην τράπεζα αίματος του ΠΣΑΕΜΘ, κατά την αιμοδοσία σε οποιοδήποτε Δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, να δηλώνουν ότι δίνουν αίμα για την τράπεζα αίματος του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ (Π.Σ.Α.ΕΜΘ.) που τηρείται στοΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, και να ενημερώνουν με ηλ. επιστολή τον σύλλογο μας.

εκ του Δ.Σ

(psaemth.blogspot.gr)





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger