Αρχική » , , , , , » ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΤΗΝ Δ. ΘΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ... ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΤΗΝ Δ. ΘΡΑΚΗ ΓΙΑΤΙ... ΤΟΛΜΗΣΕ" ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάπου η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει επικίνδυνα και σε λί­γο δεν θα μπορούμε να συμμαζέ­ψουμε όχι τα ασυμμάζευτα, αλλά ούτε την ίδια μας την υπόσταση.

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πλη­ροφορίες, η δασκάλα Δάφνη Σταυράκη που εργάζεται στο μειονοτικό σχολείο του Εχίνου έγραψε στο Facebook ένα σχόλιο αναφορικά με το πρόσφατο θέμα της (μη) χρήσης της ελληνικής γλώσσας σε μειονοτικά σχολεία, υπερασπιζόμενη την αρχική οδηγία των προϊσταμένων της και προσθέτοντας ότι, '' Ή Τουρκία κάνει το παιχνίδι της σε καθημερινή βάση. Το θέμα είναι η Ελλάδα τι κάνει; Και επιτέ­λους όποιος δεν αγαπάει την Ελλάδα μπορεί να βγάλει διαβατήριο, για την υ­πέροχη Τουρκία που σέβεται τα ανθρώ­πινα δικαιώματα και να μείνει εκεί ".

Τι ήταν να εκφραστεί με αυτόν τον τρό­πο! Έπεσαν επάνω της όλοι οι μειονοτι­κοί παράγοντες και οι μειονοτικοί βου­λευτές και απαίτησαν αμέσως κατά το "δημοκρατικό” παράδειγμα της προσφι­λής τους Τουρκίας όπου οι αντιφρονούντες δημοσιογράφοι κλείνονται αμέσως στα μπουντρούμια του Ερντογάν, να αφαιρέσει το σχόλιο της.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος του Συλλό­γου Κηδεμόνων, Ιλτέρ Μέτσο και ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ που πήγαν στο σχολείο και συνα­ντήθηκαν με τον διευθυντή και τον υπο­διευθυντή του προκειμένου να εκφράσουν την έντονη "ανησυχία" τους για την ανάρτηση της δασκάλας και να ζητήσουν "σεβασμό" στις ευαισθησίες της μειονοτι­κής κοινωνίας που φυσικά θεωρεί την Τουρκία σαν μητέρα πατρίδα, Ana Vatan. Το θέμα όμως πήρε μεγαλύτερη έκταση καθώς έγινε καταγγελία στον "φιλέλλη­να" υπουργό Παιδείας, κ. Φίλη και τώρα αναμένουν την παραδειγματική της τιμω­ρία.

Αλήθεια, μήπως δεν ζούμε στην Ελλάδα αλλά στην Άγκυρα, ή καλύτερα στο... Ελλαδιστάν;

nikosxeiladakis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger