Αρχική » , , , » ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ

ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ…ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ. ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΣΕ “ΚΟΚΚΙΝΗ” ΜΟΝΑΔΑ” ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ. Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ “Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΓΩ…ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ”!

Τα γεγονότα-εαν ισχύουν όπως μας τα μετέφεραν-δείχνουν τον εκνευρισμό και τις συνθήκες που επικρατούν σε συγκεκριμένες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια περίοδο οικονομικά δύσκολη και με τους στρατιωτικούς καθημερινά να κάνουν τις “Φιλιππινέζες” των λαθρομεταναστών, με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να παρακολουθεί απαθές τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρία αυτοπτών, ”χθες μετα την παρελαση ενας Λοχιας πλακωσε τον Υποδιοικητη του στις μπουνιες . Επεσε και τον μαζεψε η Στρατονομια και θα περασει αυτοφωρο τη Δευτερα το πρωι”.

Και οι δυο φέρεται να ανηκουν σε μονάδα που στο παρελθόν έχει απασχολήσει με άλλα ζητήματα που αφορούν συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης με τραγικές συνέπειες σε παραμεθόριο περιοχή γνωστής νήσου του Αιγαίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, και από όλα όσα ακούστηκαν, ”ενας φιλος του λοχια, του αρνητικού πρωταγωνιστή της υπόθεσης, δεν εδωσε πολυ δυνατα το παραγγελμα γιατι περιμενε απο λεπτο σε λεπτο να γεννησει η γυναικα του και ειχε αφαιρεθει εκεινα τα δευτερολεπτα. Με επεμβαση ενος Αρχιλοχια ,το θεμα εληξε αμεσως. Ο Λοχιας που μπουκετωσε τον υποδ/τη ειναι φιλος αυτου που του εγινε η “παρατηρηση” και ακουστηκε οτι πηγε να ζητησει το λογο στον ανωτερο”.

Αυτά μας μετέφεραν, αυτά αναφέρουμε χωρίς να είμαστε αυτόπτες στο συμβάν, κρατώντας και τις δέουσες επιφυλάξεις γι αυτό και δεν αναφέρουμε τη μονάδα.

makeleio.gr

17 σχόλια:

  1. ΕΠΟΠ η καταστροφή του ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ ΛΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΤΕ' ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ..ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝ ΚΑΛΟ ΞΥΛΟ.........

      Διαγραφή
    2. epop i amina tis xwras!ama figoun autoi den ifistate ellada!!!

      Διαγραφή
    3. Το μουνι της μανας σου ειναι η καταστροφη της Ελλαδας που βγαζει τετοιους μαλακες σαν κ σενα... Οτι κ να εγινε ομως δεν σηκωνεις χερι,γι αυτο ξεχωριζει ο στρατιωτικος....

      Διαγραφή
    4. εσυ μαλακαρε σιγουρα δεν ξερεις τι σου γινετε και σιγουρα καποιοι ΕΠΟΠ σου πηδηξανε την γυναικα και οτι αλλο εχεις γενους θυληκο. ψαξε και μαθε πρωτα ποιοι ειναι υπευθυνοι για την καταντια των ΕΔ
      και μετα μιλα βλαξ.αντε να πουμε δεν εχετε ιδεα τι σας γινετε και σας φταινε οι ΕΠΟΠ κομπλεξικαρες του κερατα

      Διαγραφή
  2. Τι λες ρε καραγκιοζη που οι εποπ ειναι η καταστροφη του εσ...καραγκιοζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μαλακας θα ηταν ο υδκτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο μαστορας δεν σκαμπαζει τιποτα τοτε δεν του φταινε τα εργαλεια...
    Για σενα που κατηγορεις τους εποπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να αγιασει το χερι του ΜΠΡΑΒΟ του που ειχε το θαρρος να το κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kai na mhn symvnoyse den shkvnhs xeri se anvtero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι λέει ο ρε ο Μάλακας πάνω πάνω... ο ξεκολιαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για την καταστροφη του ΕΣ φταίνε οι ΕΠΟΠ ε??Βαθιά νυχτωμένο σε βλέπω Μ@λ@κ@, κάτι καταστροφικές ιδέες και κατι οπισθοδρομικά μυαλά σαν το δικό σου τον έφεραν εδώ.Ευτυχώς απο όσο βλέπω εγω τουλάχιστον τα περισσότερα νέα παιδιά που αποφοιτούν έχουν ανοιχτά μυαλά και κοιτάζουν την ουσία και όχι το καραβανιλίκι σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε αφού και αυτοί οι μαλακές οι διοικητές σηκώνουν πολλές μπουνιές τα αρχιδια, ξεσπάνε στους εποπ και στα φανταρακια Επειδή έχουν προβλήματα στο σπιτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ινας βλάχους ιποουπ, βάρισι ινα αλλου βλαχου. ου ρε μαλακς, ίγινι μπάχαλου ι φάσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δηλαδή τα 'μουνί της μάνας σου', μαλάκας, ξεκολιάρης κλπ, παραπάνω πήραν έγκριση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger