Αρχική » , , » ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ: Τον Ιούλιο οι τακτικές μεταθέσεις στελεχών

ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ: Τον Ιούλιο οι τακτικές μεταθέσεις στελεχών


Εντός του Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι φετινές τακτι­κές μεταθέσεις των στελεχών του Στρατού -Ξηράς.

Προς τούτο τα αρμόδια συμβού­λια μεταθέσεων έχουν ήδη ξεκινήσει το έργο τους το οποίο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί εντός του Μαΐου ώστε εντός του πρώτου δεκαπενθη­μέρου του Ιουνίου να αποσταλούν οι διαταγές των τακτικών μεταθέσεων.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού σχεδιάζει και θα υλοποιήσει τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις των εξεταζόμε­νων στελεχών του, στο ύψος των δια­τιθέμενων πιστώσεων που έχει για το σκοπό αυτό, στο πλαίσιο της ορθο­λογικής διαχείρισης των κατανεμηθεισών πιστώσεων.

Παράμετροι που λαμβάνονται υπόψη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των μεταθέσεων είναι: 

α) Η τήρηση και ο σεβασμός των προβλέψεων των νόμων.

β) Η απομείωση του αριθμού των υπηρετούντων στελεχών σε φρου­ρές όπου ο προβλεπόμενος αριθμός προσωπικού έχει καλυφθεί και αντίστοιχα η ενίσχυση φρουρών με χα­μηλή στελέχωση και αυξημένο έργο.

γ) Η ανθρωποκεντρική αντιμετώ­πιση των ειδικών ομάδων στελεχών και όσων αντιμετωπίζουν σοβαρά και ανυπέρβλητα προβλήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις με­ταθέσεις χρησιμοποιείται μηχανο­γραφική εφαρμογή που αναπτύχθη­κε από προσωπικό του ΓΕΣ, με την οποία ελέγχονται οι εισηγήσεις των μεταθέσεων, δεν επιτρέπεται η πα­ραβίαση των μορίων, ελέγχεται και εντοπίζεται αυτόματα η ύπαρξη κε­νών θέσεων ανά ειδικότητα και βαθ­μό, ενώ παράλληλα υπολογίζεται η συνολική στελέχωση της κάθε μονά­δας, μετά την υλοποίηση των μετα­θέσεων.

(Ο ΛΟΓΟΣ-31/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger