Αρχική » , , , » Συνάντηση Καραμανλή - Φράγκου

Συνάντηση Καραμανλή - Φράγκου


Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, το όνομα του οποίου ακούγεται κάθε φορά που υπάρχουν σενά­ρια για ίδρυση πολιτικού φορέα στον δεξιό χώρο, πέρασε το κατώφλι του πολιτικού γρα­φείου του πρώην πρωθυπουργού την προηγούμενη Δευτέρα.
Οι δύο συμφώνησαν πως είναι λάθος να γίνει οποιαδήποτε κίνηση που ουσιαστικά θα διχάσει τη Νέα Δημοκρατία.

ΛΙΓΑ 24ωρα μετά τα δημοσιεύματα περί δημιουργίας πολιτικού κόμμα­τος στα δεξιά της ΝΔ από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Τάκη Μπαλτάκο, ο Φραγκούλης Φράγκος συναντήθηκε με τον Κώστα Καραμανλή.

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, το όνο­μα του οποίου ακούγεται κάθε φο­ρά που υπάρχουν σενάρια για ίδρυ­ση πολιτικού φορέα στον δεξιό χώ­ρο, πέρασε το κατώφλι του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουρ­γού την προηγούμενη Δευτέρα και συζήτησαν για αρκετή ώρα τα τεκταινόμενα στον χώρο της κεντροδεξιάς. Οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι συμφώνησαν πως είναι λάθος να γίνει οποιαδήποτε κίνηση που ουσιαστικά θα διχάσει τη Ν.Δ., τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε μια τόσο κρίσιμη καμπή και η παράταξη έχει νέο πρόε­δρο. Άλλωστε, ο Κώστας Καραμανλής θα ήταν αντίθετος με οποιαδήποτε κί­νηση στην οποία θα μετείχε ο Γιώρ­γος Καρατζαφέρης.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει ξεχάσει τους χαρακτηρισμούς που εί­χε εξαπολύσει εναντίον του ο πρόε­δρος του ΛΑΟΣ, παρά τις «γέφυρες» που προσπάθησε να ρίξει ο τελευταί­ος το προηγούμενο διάστημα.

Αμέσως μετά τη συνάντηση υπήρ­ξαν διαρροές, οι οποίες διέψευδαν την οποιαδήποτε συμμετοχή του Φρά­γκου Φραγκούλη στη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα.

Ωστόσο, οι κινήσεις για την ίδρυ­ση ενός... ΣΥΡΙΖΑ σια δεξιά της Ν.Δ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος ουδέπο­τε είχε σχέσεις στο παρελθόν με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, έχει αποφασί­σει να προχωρήσει μαζί με τον πρό­εδρο του ΛΑΟΣ, καθώς τους ενώνει, όπως λένε, η ανάγκη να καλυφθεί το κενό που έχει αφήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη στροφή του προς το Κέντρο.

«Τι Μητσοτάκης, τι Θεοδωράκης», λέ­ει σε συνεργάτες του ο πρώην γραμ­ματέας του υπουργικού συμβουλί­ου επί κυβέρνησης Σαμαρά, όταν τον ρωτούν γιατί προχωρεί στη δημιουρ­γία κόμματος. Μαζί τους είναι ο Φαύ­λος Κρανιδιώτης, ο οποίος πρόσφα­τα διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάκης Μπαλτάκος βγαίνει μπροστά, επιχειρώντας να δημιουργήσει ένα δεξιό κόμμα. Η προηγούμενη ήταν επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά, όταν είχε συμμαχήσει με τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Καπερνάρο. Η συνεργασία τους όμως χάλασε πριν καν ξεκινήσει και γι’ αυτόν τον λόγο ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ιδιαιτέρως προσεκτικός τόσο στις κι­νήσεις του όσο και στις δηλώσεις του.

(ΑΓΟΡΑ-25/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger