Αρχική » , , , » Βολές Αποστράτων στο Ποτάμι για την κατάργηση της ΣΣΑΣ

Βολές Αποστράτων στο Ποτάμι για την κατάργηση της ΣΣΑΣ


ΣΤΑ... ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ.

Με αφορμή την επίσημη θέση του Τομέα Άμυνας του Πο­ταμιού σχετικά με την πρότασή του να καταργηθεί η ΣΣΑΣ (Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων), το Συντονι­στικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων εξέφρασε την αντίθεσή του για τη συγκεκριμένη πρόταση, μέσω ανακοίνωσής του, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η όποια αναδιάρ­θρωση των ΕΔ πρέ­πει να γίνεται κατόπιν εμπεριστατω­μένης μελέτης, ενώ οι παραγωγικές σχολές των ΕΔ, πέ­ρα από τη γενική και πανεπιστημια­κή μόρφωση, πα­ρέχουν και στρα­τιωτική και εξειδικευμένη εκπαίδευ­ση, που απαιτούν οι ΕΔ, που δεν παρέχουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ταυτό­χρονα οι αξιωματικοί Σωμάτων, εκτός από επιστήμονες, εί­ναι και στρατιωτικοί και η συνύπαρξη των δύο αυτών ιδιο­τήτων καθιστά την εργασία τους δύσκολη και ιδιάζουσα και προϋποθέτει σκληρή ατομική και ομαδική εκπαίδευση για να επιτευχθεί αυτό.

Τέλος, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση από τη ΣΣΑΣ, κατά την 90χρονη λειτουργία της έχουν αποφοιτήσει χιλιάδες εξαίρετοι αξιωματικοί-επιστήμονες που λάμπρυ­ναν τις ΕΔ εν καιρώ ειρήνης και εν πολέμω και έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι η ΣΣΑΣ κοσμεί τον χώρο της ανωτάτης εκπαίδευσης, με τις βάσεις εισαγωγής στις Σχολές της να είναι από τις υψηλότερες στη χώρα».

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-25/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger