Αρχική » , , » ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: «ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ»

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ: «ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ»


Δεν είναι η πρώτη του τοποθέτηση, δεν είναι η πρώτη του παρέμβαση. Πολλές φορές νιώθει την ανάγκη να μιλήσει και να παρέμβει στη δημόσια ζωή. Ήταν όμως η πρώτη φορά που χρησιμοποίη­σε τέτοια λόγια. Και αυτήν τη φορά εξα­πέλυσε επίθεση σε βάρος της κυβέρνησης.

Αναφέρομαι στον Στρατηγό εν απο­στρατεία Φραγκούλη Φράγκο, που μίλη­σε στην εκπομπή του βετεράνου ποδο­σφαιριστή του ΠΑΟΚ Αχιλλέα Ασλανίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Μετρόπολις της Θεσσαλονίκης. Μίλησε για γαϊδού­ρια και εθνομηδενιστές. Σας μεταφέρω ένα απόσπασμα, με την άποψη ότι η πα­τρίδα μας έχει ανάγκη από τέτοιους πατριώτες. Και ας κρατήσουμε αυτό που λέει στο τέλος, πως πρέπει να πάμε ό­λοι μαζί.

«Ντροπή τους! Λίγο να καθίσουν να διαβάσουν, να μελετήσουν, να δουν αυ­τήν την πατρίδα. Τι έχει τραβήξει για να γίνει ελεύθερη. Όταν δεν σέβονται τον Κολοκοτρώνη. όταν δεν σέβονται κανέναν... Μέχρι και τον ε­θνικό ποιητή, τον Δι­ονύσιο Σολωμό, πή­γαν να ευτελίσουν. Τι άλλο ψάχνουν να βρούνε; Τι άλλο θέ­λουν να κάνουν; Τι ανοσιουργήματα εί­ναι αυτά; Δεν υπάρ­χει τσίπα; Τίποτα δεν σέβονται; Τι προσδο­κούν δηλαδή να κά­νουν; Να αλλοτριώ­σουν παντελώς αυ­τόν τον τόπο; Αυτό είναι το όνειρό τους; Να πλένουν το στόμα τους όλα αυτά τα γαϊδούρια, τα γαϊδούρια, που βρίζουν τον Ελληνισμό και τον Ποντιακό Ελληνι­σμό».

Για τον ρόλο των πλοίων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο τόνισε ότι δεν θα κάνουν τίπο­τε, αφού δεν πηγαίνουν να σταματήσουν τις βάρκες στις ακτές της Τουρκίας, έργο που θα έπρεπε να αναλάβει Αστυνομία και όχι -συνέχισε- να μας κουβαλούνε εδώ τους ταλαίπωρους ανθρώπους, σε μια χώρα με 1.5 εκατ. ανέργους και 3.5 εκατ. κάτω από το όριο της φτώχειας, ό­ταν μια Ευρώπη 475 εκατ. δεν μπορεί να απορροφήσει 1 εκατ., και τους αφήνουν να τους απορροφήσει η Ελλάδα! «Ντρο­πή σε όλους τους! Είναι ηγέτες αυτοί (της Ευρώπης); Ούτε εντός παρενθέσεως ηγέτες δεν είναι αυτοί των 28 κρατών!

Μηδέ και του δικούς μας εξαιρουμένους κατέληξε ο Φραγκούλης για τον τραγικό χειρισμό του προσφυγικού! Σε ερώτη­ση για το τι θα έλεγε εάν είχε μπροστά του τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, είπε: «Τι θα του έλεγα; Να γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας»! Στο δε ζη­τούμενο ότι «κάτι πρέπει να κάνουμε», καθώς το ζητάει και ο κόσμος από τον ί­διο, ο Στρατηγός τόνισε με νόημα τέσσερις φορές ότι αυτό που θα κάνουμε, πρέ­πει να το κάνουμε όλοι μαζί.

(GOAL-24/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger