Άντε και πιλότος


Στο στόχαστρο της Ν.Δ. έχει μπει η επιμονή του κ. Πάνου Καμμένου να επιλέγει αρκετές φορές να καθίσει στη θέση του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που τον μεταφέρει ως υπουργό Εθνικής Άμυνας. Όπως μαθαίνουμε, το θέμα θα πάει και στη Βουλή, στη λογική του ότι το να κάθεται κάποιος αναρμόδιος στη θέση του συγκυβερνήτη απαγορεύεται ρητά από τις διατάξεις ασφαλείας πτήσεων και ενέχει κινδύνους στο ενδεχόμενο που υπάρξει κατάσταση κρίσης κατά την πτήση του ελικοπτέρου. 

Κύκλοι του Τομέα Άμυνας της Συγγρού επισημαίνουν ότι αυτή την πρακτική ο κ. Καμμένος την εφαρμόζει μέχρι τώρα μόνο στα ελικόπτερα του Στρατού τύπου Χιούι και ΝΗ 90, αφού στο Πολεμικό Ναυτικό, αν και φέρεται να το έχει ζητήσει, δεν του έχουν επιτρέψει ακόμη να μπει στο πιλοτήριο.

(ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ-12/03/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger