Αρχική » , , » «Ναι» από Νικολόπουλο στο κόμμα Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου

«Ναι» από Νικολόπουλο στο κόμμα Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου


Δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του νέου κόμματος.

Τη συνεργασία του με το νέο κόμμα Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου γνωστοποίησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, σε συνέντευξη Τύπου από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ.

Ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, παρουσία και του Τάκη Μπαλτάκου, τόνισε πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης έγινε ο καταλύτης για να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας των επαφών και των διεργασιών, τόσο στο χώρο της παραδοσιακής δεξιάς, όσο και στο χώρο του κέντρου αλλά και της προσγειωμένης αριστεράς.

Παράλληλα υπογράμμισε πως είναι διαπιστωμένη η αναγκαιότητα συγκρότησης μίας μεγάλης, πατριωτικής, δημοκρατικής, χριστιανοκοινωνικής, λαϊκής συμμαχίας. Ανέφερε χαρακτηριστικά «Τα πράγματα είναι υπερώριμα. Οι συνθήκες ιδιαίτερα πρόσφορες. Οι καιροί επιτακτικά πια το απαιτούν. Πρέπει να συγκροτηθεί εδώ και τώρα ένα ρωμαλέο, γρανιτένιο, πατριωτικό, δημοκρατικό μέτωπο».

Ο Νίκος Νικολόπουλος ξεσπάθωσε ενάντια της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας πως έχει γίνει ένα διαφορετικό κόμμα, που μεταλλάχθηκε επί Αντώνη Σαμαρά σε μία ύπερ-νεοφιλελεύθερη και αντικοινωνική κεντροδεξιά, και που τώρα μετατρέπεται σε «Μαγαζί Μητσοτάκη» τονίζοντας πως «Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι μία πολυεθνική επιχείρηση που ήρθε να διευθύνει ο μάνατζερ».

Την ίδια στιγμή, μίλησε για δημογραφική καταστροφή που οδηγεί στην «βελγοποίηση» της ελληνικής κοινωνίας και την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης καθώς, όπως ανέφερε στην ομιλία του, «θέτουν ως προτεραιότητα, αντί για την προαγωγή της υγιούς, παραδοσιακής, χριστιανικής ελληνικής οικογένειας, την παρά φύση συμβίωση των κάθε λογής ομόφυλων συλλογικοτήτων και τη δυνατότητα τους να υιοθετούν και να μεγαλώνουν παιδιά, νομιμοποιώντας έτσι, μέσα από τα σύμφωνα συμβίωσης, την ανωμαλία και τον βιασμό της βιολογικής μας ταυτότητας».

Ακόμηα, ξεκαθάρισε πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία του νέου κόμματος, καλώντας τους νέους Έλληνες να γίνουν εκείνοι μπροστάρηδες ενώ τόνισε πως θα αισθανθεί δικαιωμένος αν η ιδρυτική του ηγεσία έχει «άρωμα γυναίκας».

Και πρόσθεσε: «Να ανοίξουμε τα παράθυρα να μπει καθαρό οξυγόνο και τις πόρτες για να μπουν νέα παιδιά». Σημείωσε δε, πως η φιλία του Φαήλου Κρανιδιώτη με τον Αντώνη Σαμαρά δεν θα σταθεί εμπόδιο σε εν δυνάμει συνεργασία στην συγκρότηση αυτού του νέου πολιτικού φορέα ενώ υποστήριξε πως κατά τη γνώμη του θα αργήσουν να γίνουν εκλογές.

Θάνος Μωριάτης
real.gr

1 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.......
    Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ???????

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΠΡΩΗΝ ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger