Αρχική » » Κινήσεις - Κινήματα και Μαύρη προπαγάνδα

Κινήσεις - Κινήματα και Μαύρη προπαγάνδα


• «Ονόματα όπως του Στρατηγού εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκου, που ενώ ήταν αρχηγός του ΓΕΣ, έγινε κοτούλα μπροστά στον τότε υπουργό άμυνας της κυβέρνησης ΓΑΠ...» 
• Στα σκαριά νέο κόμμα στο χώρο της δεξιάς με αρχηγό, όπως πρότεινε ο Μπαλτάκος, τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη. 

του Αντώνη Μυλωνάκη 

Κάθε φορά που η χώρα βρίσκε­ται σε πολιτική κρίση και, κάθε φορά που η ελληνική κοινωνία είναι στα όριά της κατά των διαπλεκόμενων και απάτριδων πολιτικών, νάσου ξεπροβάλ­λουν οι αυτόκλητοι σωτήρες. Η παρούσα συγκυβέρνηση, η οποία κακά τα ψέματα ανέβηκε στην εξουσία με την ελπίδα να γυρίσει σελίδα και να αλλάξει τη ζωή των ταλαιπωρημένων ελλήνων, απέτυχε παταγωδώς....

Και απέτυχε για έναν και μοναδι­κό λόγο. Γιατί πολύ απλά δεν είχε πίστη στη πατρίδα και στην εθνική ανεξαρτησία των ελλήνων. Ήταν έναν συνοθύλευμα ψευτοαριστερών του ΣΥΡΙΖΑ και ψευτοπατριωτών των ΑΝΕΛ, που δεν πιστεύουν στη πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια. Δεν είχε θέληση για να σπάσει τα δεσμά από τους Γερμανούς της Μέρκελ και του Σόιμπλε και απαλλαγεί από τους διεθνείς τοκογλύφους. Ήθελε μόνο ν' αναρριχηθεί στην εξουσία, να στρογγυλοκαθίσει στο σβέρκο του φτωχοποιημένου πολίτη και να κά­νει όσα κατηγορούσε χρόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. 

Η προπαγάνδα 

Με όπλο τη ψευτοαριστερή προ­παγάνδα, στο όνομα δήθεν της κοινωνίας, υπέγραψε μνημόνια, δέχτηκε αυτούσιο το επαχθές μέχρι χθες και επονείδιστο χρέος, ψήφισε σκληρούς εφαρμοστικούς νόμους με πράξεις νομοθετικού περιεχο­μένου και βέβαια προχώρησε συγ­χρόνως, και στο δεύτερο μεγάλο εθνικό έγκλημα: Την αθρόα λαθρο­μετανάστευση για να αλλοιώσει εθνολογικά και θρησκευτικά το γέ­νος των περήφανων Ελλήνων. 

Μετά απ’ όλα αυτά και, ενώ η κοι­νωνία συνεχίζει να φτωχοποιείται και να βογγάει κάτω από τη μπότα των Γερμανών κατακτητών και των διεθνών οικονομικών τρομοκρατών του ΔΝΤ, ήταν αναμενόμενο να εμ­φανίζονται κατά καιρούς αυτόκλητοι σωτήρες για να τον σώσουν. 

Να τον σώσουν ποιοί; Αυτοί που τον έφεραν σ 'αυτή την κατάστα­ση. Με την αλλαγή σκυτάλης και πολιτικής στη ΝΔ, με τον ερχομό του νεοφιλελευθερισμού και της κεντρώας ιδεολογικής μετακίνησης της γαλάζιας παράταξης, αλλά και της απουσίας της λαϊκής πατριωτι­κής δεξιάς από το ελληνικό πολιτι­κό τοπίο, δημιουργείται πολιτικός χώρος για ένα ακόμα κόμμα. 

0 χώρος αυτός καλύπτονταν μέχρι πριν 3 χρόνια ενεργά στη βουλή, από το κόμμα του ΛΑΟΣ με πρό­εδρο τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Προσπάθεια να καλυφθεί από τη Χ.Α απέτυχε ιδεολογικά πρωτίστως, αλλά και στην πράξη. Σκυταλο­δρομία θυμίζει αυτή τη στιγμή, η προσπάθεια πολλών διαφορετικών σε απόψεις, σκέψεις και συμπερι­φορές για να εμφανιστούν στον ελληνικό λαό με διάθεση να γίνουν η φωνή του. Ένας από αυτούς, ο μπροστινός θα τον ονομάζαμε, είναι ο πρώην γ.γ του υπουργικού συμβουλίου στη κυβέρνηση Σαμα­ρά, δικηγόρος Τάκης Μπαλτάκος. Ισχυρίζεται ότι ετοιμάζεται κίνημα πολιτικής ιδεολογίας της δεξιάς με στελέχη των ενόπλων δυνάμε­ων και των σωμάτων ασφαλείας με αντιμνημονιακή διάθεση και πατριωτικό λόγο. Πίσω υπάρχουν επιχειρηματίες όπως ισχυρίζεται, δικαστικοί και παπάδες. 

Μαύρη προπαγάνδα, εκμεταλ­λευόμενη μια τσακισμένη στη κυριολεξία κοινωνία, βάζοντας ασπίδα ορισμένους καλοθελητές και υποταγμένους σε πολιτικές και μνημόνια στρατιωτικούς και πολιτι­κούς, για να πείσουν το λαό για την αγνότητα των προθέσεών τους και να τους υφαρπάξουν τη ψήφο. Με μισόλογα και σκόρπιες κουβέντες, θολώνουν τα νερά, χωρίς να απα­ντούν σε πολιτικές ερωτήσεις για πρόγραμμα και σχεδίασμό. Μόνο και μόνο για να υπάρχουν στην επιφάνεια και να κρατούν σε ιδιό­μορφη ομηρία τους ψηφοφόρους της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς. Ονόματα όπως του Στρατηγού εν αποστρατεία Φραγκούλη Φράγκου, που ενώ ήταν αρχηγός του ΓΕΣ, έγινε κοτούλα μπροστά στον τότε υπουργό άμυνας της κυβέρνησης ΓΑΠ, τον Πάνο Μπεγλίτη, περί δήθεν ανάμειξής του με το κόμμα φάντασμα, προσβάλλουν τους ψηφοφόρους της παραδοσιακής λαϊκής δεξιάς. 

Ο Μπαλτάκος, ο Βορίδης, ο Άδωνης και ο...στρατηγός 

Δεν είναι δυνατόν να κοροϊδέψουν για μια ακόμα φο­ρά τον Έλληνα. Ξύπνησε, δεν είναι μαμελούκος. Πως μπορεί να δεχτεί, ότι σε ένα νέο πολιτικό φορέα θα υπάρχουν ονόματα όπως αυτά του Πάνου Καμμένου, του Άδωνη και του Βορίδη. Ανθρώπων που παραμύθιαζαν τόσα χρόνια τον έλληνα πατριώτη και τώρα ψηφίζουν το ένα μνημόνιο μετά το άλλο, και δέχονται αδιαμαρτύρητα αλλά και συναινούν στην εισβολή των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών μουσουλμάνων στη περήφανη πατρίδα μας. 

Αντιμνημονιακό κόμμα ισχυρίζεται ο Τάκης Μπαλτάκος ότι θα είναι το νέο κόμμα. Με ποιούς όμως; Με Φραγκούλη, Άδωνη, Βορίδη και Μπαλτάκο; Μα αυτοί ήδη συμμετείχαν και μάλιστα ενεργά όταν ψηφίζονταν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι που κατέστρεψαν την ελληνική κοινωνία. Αυτοί οι ίδιοι υπέγραφαν ή με τη σιωπή τους συναινούσαν και συγχρόνως προπαγάνδιζαν υπέρ της σκληρής λιτότητας και των απολύσεων των εργαζομένων. Οι ίδιοι ήταν που παρακολουθούσαν την ει­σβολή των εκατομμυρίων μουσουλμάνων και δεν έκαναν τίποτα για να την ανακόψουν. Υπόγειες διαδρομές και μαύρη προπαγάνδα για να υποδουλώσουν τον περήφανο ελληνικό λαό στο Βερολίνο, στους τραπεζίτες και στους τρομοκράτες του ΔΝΤ. Αυτοί οι ίδιοι θέλουν τώρα, αλλάζοντας προσωπείο και φρασεολογία να προπαγανδίσουν για ένα νέο κίνημα ή κόμμα, για να ξανακλέψουν τη ψήφο του περήφανου Έλληνα. Παιδιά, αφήστε το παραμύθι. Σας πήραμε χαμπάρι... 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-09/02/2016)

1 σχόλια:

  1. Μυλωνακη........ο πατριωτικος χωρος εχει καλυφθει απο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.......
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ........
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ........
    ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΕΞΙΑ........

    Η ΝΔ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger