Αρχική » » Μια καλή είδηση, βρε παιδιά

Μια καλή είδηση, βρε παιδιά


Το Χρηματιστήριο βουλιάζει και το Υπουργείο Οικονομικών στέλνει ειδοποιητήρια «φωτιά» σε 600.000 ανασφάλιστους ιδιοκτήτες Ι.Χ. 

OI ΑΓΡΟΤΕΣ κατεβαίνουν στην Αθήνα και στήνουν τριήμερο μπλόκο στο Σύ­νταγμα. Στην Κω τα ΜΑΤ δίνουν μάχη με τους πολίτες, που δεν θέλουν να φτιαχτεί στο νησί τους το hot spot για τους πρό­σφυγες. Παραδίπλα ξεβράστηκαν άλλες 33 ψυχές. 

Στο Κερατσίνι τα ΜΑΤ μπήκαν στη μέση. Από τη μια πλευρά, πο­λίτες κι ο Κασιδιάρης και, από την ....άλλη, λοιποί πολίτες, που φώνα­ζαν αντιφασιστικά συνθήματα. Μια σπίθα έλειψε, για να δούμε σκηνές από το μέλλον μας. 

Το «κουαρτέτο» ζητάει άγριο μαχαίρι στις συντάξεις, απορρίπτοντας το σχέδιο της κυβέρνησης, που απορρίπτει κι ολόκληρος ο λαός και θα πρέπει τώρα να... ράψουμε ακόμα πιο στενό κοστούμι, που πάλι δεν θα θέλει ο λαός. 

ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ βουλιά­ζει και το Υπουργείο Οικονο­μικών στέλνει ειδοποιητήρια «φωτιά» σε 600.000 κατόχους ανα­σφάλιστους ιδιοκτήτες Ι.Χ. 

Σενάρια για εκλογές στον αέ­ρα, τις οποίες ουδείς θέλει και μάλλον δεν θα γίνουν. Το πολύ πολύ να δούμε τον Τσίπρα να συγ­κυβερνά και με τη Φώφη, καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα εδώ ως ο καλύτερος μπαλαντέρ για να κυ­βερνήσει κάποιος. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να έχουμε και μια κατάρρευση με πάταγο. Μεγάλο το αδιέξοδο, άλλωστε. 

Η Ευρώπη απειλεί να μας βγάλει από τπ «Σένγκεν» και να μας εξορίσει εκτός συνόρων της, για να μείνουν εδώ τα μιλιούνια των προσφύγων. Στο ιντερνέτ τσακώνονται για τη μαντίλα που φόρεσε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην Τεχεράνη, ενώ συνόδευε τον Αλέξη στο επίσημο ταξίδι του στο Ιράν, ίσως και για να βρει... ιπτά­μενο χαλί για να φύγει, μια και το ελικόπτερο το «καβάτζωσε» ο Καμμένος. 

ΣΤΟΝ υπόλοιπο κόσμο ο ιός Ζίκα απειλεί, λένε, πλέον τους πάντες ενώ ο τρελός Βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ-Ουν παίζει με τα νεύρα της Δύσης και μετά τη βόμβα υδρογόνου εκτό­ξευσε και δορυφόρο. 

Την ίδια στιγμή, η Deutsche Bank, η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα, απειλείται με πτώχευ­ση και, αν συμβεί αυτό, θα καταρρεύσει η Γερμανία και αμέ­σως μετά και το ευρώ και η Ε.Ε. και όλα όσα ξέραμε και νομίζα­με ότι αποτελούν δεδομένα. 

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ειδήσεις, μανά­δες σκοτώνουν τα παιδιά τους για ένα δάνειο κι άλ­λες μανάδες τα χάνουν από bul­lying, άλλα το έγκλημα δεν εξι­χνιάζεται, αντιθέτως φαίνεται ότι κουκουλώνεται. Να μην ξεχάσουμε και τη γρί­πη, που έχει γεμίσει μύξα την Ελ­λάδα. 

Ψάξαμε πολύ να σας βρού­με μια καλή είδηση. Αλλά δεν βρήκαμε. Μια καλή είδηση να πάρουμε τα πάνω μας, γαμώτο. 

Ίσως αύριο. Ας ελπίσουμε... όσο μπορούμε ακόμα. 

Ο Καθένας 
(STAR PRESS-09/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger