Αρχική » » Μόλις κάνουν τη δουλειά τους οι ξένοι, θα τους πετάξουν σαν... τσίμπλες!

Μόλις κάνουν τη δουλειά τους οι ξένοι, θα τους πετάξουν σαν... τσίμπλες!


Οι Γερμανοί ήθελαν έναν «αριστερό» να ρουφήξει, αγκαζέ με έναν σκληρό δεξιό συνέταιρο, όλες τις εθνικές υποχωρήσεις και τις καταστροφές που μαγειρεύουν και ήδη φαίνεται ότι δρομολογούν και υλοποιούν... 

Του Γιώργου Τράγκα 

Σπάνια στην καριέρα μου έχω πέσει έξω. Εδώ και πολύ καιρό, στις ραδιοφωνικές εκπομπές μου επισημαίνω ότι αυτή η συγκυβέρνηση έχει «ολοκληρωτικές τάσεις» και απύθμενη βουλιμία για εξουσία, που την οδηγούν σε πολιτική εκτροπή και σε γνωρίσματα σκληρού καθεστώτος, τύπου Τσάβες - Μαδούρο. Τρέμουν τη ραγδαία φθορά που φέρνει η εφαρμογή του τρίτου δολοφονικού -για την πατρίδα- μνημονίου και σπεύδουν να ελέγξουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να αναχαιτίσουν τη θύελλα της λαϊκής οργής. Έχουν ήδη απέναντι τους όλο το δικαστικό σώμα, όλον τον νομικό κόσμο της χώρας, όλο το επιστημονικό δυναμικό, όλη την αγροτιά και όλους τους εμπορευόμενους και επιχειρηματίες....
 
Οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι καταρρέουν. Σε λίγο καιρό είναι ζήτημα αν θα βρούνε, όπως λένε, την... ψήφο τους! Θεωρούνται από τους περισσότερους πολίτες ψεύτες, δυνάστες και συνεργάτες των Γερμανών, ενδεχομένως χειρότεροι από τους προηγούμενους, γιατί εμφανίστηκαν από την αρχή και ως αντιμνημονιακοί. Πιστεύουν, όμως, και το δείχνουν με τις πολιτικές επιλογές τους και τις αυταρχικές αποφάσεις τους ότι μπορούν να κάνουν με «τσαμπουκά» τα πάντα. Να παραβιάσουν το Σύνταγμα, που ήδη είναι πολυβιασμένο, ένα «κουρελόχαρτο», να κάμψουν το φρόνημα όλων των πολιτών που διαμαρτύρονται για τις συντάξεις, τους μισθούς και τους φόρους και να επιβάλουν δρακόντεια μέτρα με φίμωση του δημοσιογραφικού κόσμου και άτυπη λογοκρισία, η οποία έχει να κάνει με τον περιορισμό των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τον έλεγχό τους με ειδικά μέτρα και προϋποθέσεις. 

Έχουν βάλει στο μάτι όχι μόνο τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θέλουν να τους δώσουν σε δικά τους τζάκια, δικούς τους εφοπλιστές και επιχειρηματίες (προφανώς με πολλά ανταλλάγματα για τη στήριξή τους), αλλά και τα ραδιόφωνα. Χθες, μάλιστα, η κυρία Γεροβασίλη μάς θύμισε την πολιτική του Σουλτάνου Ερντογάν αλλά και τον φασισμό του Πεκίνου στο Ίντερνετ. Η κυρία εκπρόσωπος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ακολουθώντας τις δηλώσεις του κ. Παππά για την τηλεόραση και του κ. Σπίρτζη για τα ραδιόφωνα, αναφέρθηκε και στην «τακτοποίηση των θεμάτων του Διαδικτύου», δηλαδή προειδοποίησε τα ειδησεογραφικά sites να είναι «φρόνιμα» με την κυβέρνηση, γιατί, σε αντίθετη περίπτωση, θα μπούνε στο στόχαστρό της και, όταν έρθει η ώρα να επιβληθεί το απαραίτητο νομοθετικό πλαίσιο στο ελεύθερο διεθνώς Διαδίκτυο, θα κατεβάσουν ρολά (!). Η δημοκρατική κυβέρνηση θα τα έχει στη μαύρη λίστα, θυμίζοντας την εποχή και τις μεθόδους του Μακάρθι. 

Το χρέος είναι δουλεία. Το μνημόνιο είναι κατοχή. Για να έχεις δούλους και αδιατάρακτη κατοχή σε μια περιοχή απαιτείται δικτατορία. Πολύ περισσότερο όταν δεν έχεις να προσφέρεις τίποτα σε έναν κουρασμένο και εξοντωμένο πληθυσμό, παρά μόνο υποσχέσεις για περισσότερους φόρους, περισσότερο ιδρώτα, περισσότερο αίμα και απέραντη δυστυχία. Οι Γερμανοί ήθελαν έναν δήθεν αριστερό να παίξει τον ρόλο του φορομπήχτη και του κοτζαμπάση με διάφορα διάτρητα και ψεύτικα επιχειρήματα για περισσότερη δικαιοσύνη. Στην πραγματικότητα, όλος ο λαός βρίσκει την «ισότητα» στην απόλυτη ισοπέδωση και στον οικονομικό θάνατο. 

Το κυριότερο, οι Γερμανοί ήθελαν έναν «αριστερό» να ρουφήξει, αγκαζέ με έναν σκληρό δεξιό συνέταιρο, όλες τις εθνικές υποχωρήσεις και τις καταστροφές που μαγειρεύουν και ήδη φαίνεται ότι δρομολογούν και υλοποιούν. Τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Καμμένος δεν έχουν αντιληφθεί ότι, αφού τους βάλουν να πάρουν φασιστικά μέτρα σε βάρος του πληθυσμού, αφού εισπράξουν για λογαριασμό των ξένων, αφού ρευστοποιήσουν τμήματα της περιουσίας του Δημοσίου, μετά θα τους πετάξουν σαν «τσίμπλες», αφήνοντας τους στο λαϊκό ανάθεμα, όπως τότε έμειναν ο Ιωαννίδης και οι χουνταίοι. 

Δεν έχουν καταλάβει ότι, παίζοντας το παιχνίδι των Γερμανών, βρίζοντας τους αγρότες και τους δικηγόρους, κατηγορώντας τους μαθητές, όπως έκανε χθες ο ανεκδιήγητος Φίλης, επειδή διαμαρτύρονται για τα HOTSPOTS που στήνονται στις περιοχές τους, θυμίζουν τη εποχή του Γεωργαλά και των Απριλιανών, θυμίζουν μέτρα και συμπεριφορές που είχαμε στην περίοδο της δικτατορίας. Δεν έχουν καταλάβει ότι παίζουν με σκληρότητα πάνω στη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων, που ήδη αντιλαμβάνονται ή αισθάνονται πως έχουν να κάνουν με πιόνια των ξένων. Ό,τι κάνουν σήμερα σε βάρος του πληθυσμού θα γυρίσει μπούμερανγκ και θα καταρρεύσουν με υπόκωφο γδούπο. Ο κόσμος βλέπει ότι η χώρα έχει μεταβληθεί σε Καιάδα ψυχών και σωμάτων και οι κύριοι που είναι πάνω διαχειρίζονται την μπίζνα του χρέους χωρίς να δίνουν σημασία στις οιμωγές του κόσμου και στους κινδύνους που απειλούν το Έθνος. Είναι θέμα χρόνου να φανεί έμπρακτα ότι όποιος συνεργάζεται με τους Γερμανούς συνεργάζεται με εχθρούς. 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ(ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-17/02/2016]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger