Αρχική » » Ανιστόρητοι οι πολιτικοί μας, στο τέλος θα υποχρεωθούν να βάλουν και φέσι!

Ανιστόρητοι οι πολιτικοί μας, στο τέλος θα υποχρεωθούν να βάλουν και φέσι!


Διαβάζοντας το παρελθόν των γερμανο-τουρκικών σχέσεων, αντιλαμβάνεσαι ότι η σημερινή ηγεσία στο Βερολίνο δεν είναι η πρώτη που έχει φορέσει τόσο βαθιά τα τουρκικά φέσια. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς σήμερα, γιατί, έτσι όπως πάμε, θα φορέσουμε σίγουρα κι εμείς τουρκικά φέσια... 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ 

Αναμφίβολα, οι Γερμανοί προωθούν τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας και στοχεύουν στη διάλυση της Ελλάδος, με καταλήστευση όλων των ιδιωτικών και δημόσιων περιουσιακών στοιχεί­ων της. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Πάντα πρωταγωνιστούσαν, από το 1897 και μετά, σε όλες τις διε­θνείς συνωμοσίες και τους οικονομι­κούς ελέγχους σε βάρος της πατρίδας μας, προσφέροντας, ταυτόχρονα, οφέ­λη στη γειτονική Τουρκία. Και μετά την πτώχευση που κήρυξε ο Τρικούπης και την εγκατάσταση Διεθνούς Οι­κονομικού Ελέγχου στη χώρα (η τρόι­κα εκείνης της εποχής), η Γερμανία ήταν η μόνη μεγάλη δύναμη που δεν ήθελε να μειωθεί το δυσβάσταχτο χρέος και να επιμηκυνθεί η αποπληρωμή του από τους Έλληνες. Και τότε οι αν­θέλληνες «Σόιμπλε» του Βερολίνου άρπαξαν μαζί με τους άλλους δανει­στές όλες τις πλουτοπαραγωγικές πή­γες και όλα τα μονοπώλια του κράτους.... 

Αυτές τις ημέρες, επειδή ετοιμάζω κά­ποιες ειδικές εκπομπές για τις γερμαvo-τουρκικές σχέσεις, μελετώ διάφορα ιστορικά κείμενα για εκείνη την εποχή και πραγματικά ανακαλύπτω πως αυτά που ζούμε σήμερα έχουν μεταφερθεί με καρμπόν από το παρελθόν, ακόμη και στις λεπτομέρειες. Είμαι σίγουρος, τώρα πια, ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν έχουν διαβάσει καθόλου την Πολιτική Ιστορία της Ελλάδος. Γιατί, αν το είχαν κάνει, οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί και οι βουλευτές της εξαετούς κατοχής και των μνημονίων δεν θα αποδέχον­ταν και δεν θα συνυπέγραφαν τέτοια αισχρή κατοχή, τέτοια δουλεία και αποσύνθεση του κράτους, που οδηγεί σε εθνικές υποχωρήσεις και υποστηρί­ζει τα διαχρονικά επεκτατικά σχέδια της Άγκυρας. 

Μερικές ματιές στο παρελθόν, ένα γρήγορο, έστω, διάβασμα των γερμανο-τουρκικών σχέσεων θα έκανε τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο να μην είναι τόσο υποχωρητικοί στην κυρία Μέρκελ και, κυρίως, στην είσοδο του τουρκικού πολεμικού στόλου στο Αι­γαίο, με τον «μανδύα» του ΝΑΤΟ και με το πρόσχημα αναχαίτισης των προσφυγικών ροών. Ήδη φθάσαμε στο ση­μείο να έρχονται πρόσφυγες στο ευαί­σθητο και αμφισβητούμενο, από την Τουρκία, Καστελόριζο, συνοδεία τουρ­κικών πολεμικών σκαφών! 

Το λιγότερο, η άλλη πλευρά, σύντομα θα ζητήσει συνεκμετάλλευση των πό­ρων του Αιγαίου και το αναμενόμενο είναι ότι θα διεκδικήσει νησίδες και βραχονησίδες που δεν έχουν οικονομι­κή οντότητα. Δεν αποκλείεται σε κά­ποια νησιά να αλλοιωθεί ο μικρός πλη­θυσμός τους από το ρίζωμα μουσουλ­μάνων προσφύγων. Ήδη η Τουρκία εκδίδει συνεχώς απαγορευτικά ΝΟΤΑΜ για επιχειρήσεις έρευνας και διά­σωσης σε περιοχές των οποίων αμφι­σβητεί την ελληνικότητα. 

Διαβάζοντας το παρελθόν των γερμανο-τουρκικών σχέσεων, αντιλαμβάνε­σαι ότι η σημερινή ηγεσία στο Βερολί­νο δεν είναι η πρώτη που έχει φορέσει τόσο βαθιά τα τουρκικά φέσια. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς σήμερα γιατί, έτσι όπως πάμε, θα φορέσουμε σίγου­ρα και εμείς τουρκικά φέσια. 

Τίποτα δεν είναι τυχαίο απ’ όσα συνέβησαν τα τελευταία έξι χρόνια. Δηλα­δή, η στοχευμένη αποξήλωση εθνικών χαρακτηριστικών, οι ξαφνικές δηλώ­σεις για «εθνοκάθαρση» και όχι Γενο­κτονία των Ποντίων, η αμφισβήτηση ηρωικών πράξεων στο Ζάλογγο, οι «καλές διαθέσεις των Τούρκων» απέ­ναντι στους Έλληνες τον καιρό της Τουρκοκρατίας και, φυσικά, η εμφύ­τευση της τουρκικής κουλτούρας μέσω χειμάρρου τηλεοπτικών σίριαλ, όπως ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», του οποίου τη ζωή και την ιστορία έπρεπε να μάθουν οι Έλληνες καλύτερα και από εκείνη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ή του Γεωργίου Καραϊσκάκη! 

Μαθαίνω ότι θα επιχειρηθεί τώρα, πα­ράλληλα με τα «τουρκικά φροντιστή­ρια» και την «ελληνο-τουρκική φιλία» στο Αιγαίο υπό τη γερμανική Διοίκη­ση, να προβληθούν οι αξιώσεις των Γερμανών για πολεμικές αποζημιώσεις από την Ελλάδα. Κάποιοι ιστορικοί (όπως ο κ. Ρίχτερ) και κάποιες εφημε­ρίδες υποστηρίζουν ότι πρέπει το Βερο­λίνο να πάρει αποζημίωση, επειδή οι Κρητικοί σκότωναν στον αέρα τους Γερμανούς αλεξιπτωτιστές που έπε­φταν για να καταλάβουν την Κρήτη! Υποστηρίζουν ότι δεν είχαν δικαίωμα οι Κρητικοί να πυροβολούν στον αέρα τους στρατιώτες τους Χίτλερ ή να τους πετσοκόβουν με τα μαχαίρια τους, μό­λις προσγειώνονταν στο έδαφος! 

Αν καταλάβατε καλά, θέλουν να συμ­ψηφίσουν την Αντίσταση του ελληνι­κού λαού να διατηρήσει την ελευθερία του με τις καταστροφές που επέφεραν και τις δολοφονίες τις οποίες έκαναν κατά τη διάρκεια της Κατοχής! Και θα υπάρξουν, απ’ ό,τι μαθαίνω, ειδικές εκ­πομπές που θα προβάλλουν τα επιχει­ρήματα των δολοφόνων του ελληνικού λαού, που καταλήστευσαν την περιου­σία του, έτσι ώστε να αμβλυνθούν τα αιτήματα για πολεμικές αποζημιώσεις και επιστροφή του κατοχικού δανείου. Βλέπετε, ετοιμάζεται το τέταρτο μνημό­νιο. Θα μας περάσουν τουρκικό φέσι και θα τους ευχαριστήσουμε και για το Ολοκαύτωμα του Β’ Παγκοσμίου Πο­λέμου. 

Την ώρα που βλέπετε στις ειδήσεις τους πολιτικούς μας, να κοιτάτε μήπως εμφανιστεί κανείς με το κόκκινο, το τουρκικό το φέσι... 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-19/02/2016)] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger