Αρχική » » Το Μνημόνιο θα φαντάζει σαν «ιλαρά», μπροστά στην «επιδημία» τον Προσφυγικού!

Το Μνημόνιο θα φαντάζει σαν «ιλαρά», μπροστά στην «επιδημία» τον Προσφυγικού!


 Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ 

Η κυβέρνηση πάει -λένε- για ανασχηματισμό. Ε, και; Μήπως θα φύγουν από τα μπλόκα οι αγρότες; Ή θα σταματήσουν οι καραβιές των προσφύγων; Κλυδωνίζεται συθέμελα από τις ηφαιστειώδεις αντιδράσεις της κοινωνίας και τους «εκβιασμούς» των δανειστών. 

Χάος! Ενδεχομένως ούτε ο θεός μπο­ρεί ή θέλει να βάλει το χέρι Του! Όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας είναι ένα θανατηφόρο κοκτέιλ σχιζοφρενικών, δολοφονικών και προδοτικών επιλο­γών και πράξεων. Όσα έγραφα και όσα έλεγα στο ραδιόφωνο και στην τηλεό­ραση επαληθεύονται καθημερινά και θα επιβεβαιωθούν μέχρι κεραίας! 

Οι Οθωμανοί, με δούρειο ίππο τα εκα­τομμύρια των προσφύγων, καταλαμβάνουν τη γη μας, μπαίνοντας...
από την κερκόπορτα που άνοιξε η Αριστεροδέξια συγκυβέρνηση στο Αιγαίο. Επίσημα χείλη μού επιβεβαίωσαν χθες το πρωί ότι πρόκειται κάθε δήμος της χώρας να υποδεχθεί σε πρώτη φάση, πάνω κάτω, πέντε χιλιάδες πρόσφυγες και μετανά­στες. Άλλη πηγή μου, στις Βρυξέλλες, υποστηρίζει το εφιαλτικό σενάριο ότι απέναντι περιμένουν 8-10 εκατομμύρια ξένοι να περάσουν στην Ελλάδα, για να φτάσουν στην Ευρώπη! Εδώ χάνεται η μπάλα και δεν τη βρίσκεις ούτε σφηνω­μένη στο ρολόι του γηπέδου! Οι Σκο­πιανοί διπλοσφράγισαν τα σύνορα, δεν επιτρέπουν σε Αφγανούς -και όχι μόνο- να περάσουν, με αποτέλεσμα χιλιάδες να εγκλωβίζονται εντός του ελληνικού εδάφους. Πολύ σύντομα το ίδιο θα συμ­βεί και με τη Βουλγαρία. Οι Τούρκοι έκαναν πίσω στο «deal» για την παρου­σία του ΝΑΤΟ στο Αρχιπέλαγος και σπεύδουν να επαναδιαπραγματευθούν τη συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι θα κα­θυστερήσουν οι περίφημες κοινές περιπολίες Ελλάδος - Τουρκίας, με τον συντονισμό του ΝΑΤΟ. Δηλαδή, ο πο­νηρός Τούρκος: α) προωθεί ταχύτατα λεφούσια προσφύγων, μεταναστών και άλλων υπόπτων στη χώρα μας και β) εκβιάζει για περισσότερα ανταλλάγμα­τα, καταγγέλλοντας ότι Αμερικανοί και Ρώσοι τα έχουν βρει στη Συρία και υπο­στηρίζουν τους Κούρδους. 

Ποιος Τσίπρας και ποιος Μητσοτάκης μπορεί να λύσει αυτό το διπλωματικό σταυρόλεξο και να αναχαιτίσει τα επε­κτατικά σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν; Λυπάμαι που το λέω, αλλά είναι μια πραγματικότητα ότι αυτά τα πολιτικά με­γέθη δεν μπορούν να «παίξουν μπάλα» στα μεγάλα διπλωματικά γήπεδα. Πολύ περισσότερο, όταν όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι στόχος όλων αυτών στους οποίους υπακούουν τόσο ο Αλέξης μας όσο και ο Κυριάκος μας. Όλη η κατά­σταση θυμίζει σαλούν στο Φαρ Ουέστ ή πτέρυγα ειδικής κατηγορίας για σχιζο­φρενείς με αυτοκτονικό ιδεασμό. 

Η κυβέρνηση πάει -λένε- για ανασχη­ματισμό. Ε, και; Μήπως θα φύγουν από τα μπλόκα οι αγρότες; Ή θα σταματή­σουν οι καραβιές των προσφύγων; Κλυδωνίζεται συθέμελα από τις ηφαι­στειώδεις αντιδράσεις της κοινωνίας και τους «εκβιασμούς» των δανειστών. Το Μαξίμου νομίζει ότι παρακάμπτει τα φλέγοντα αυτά ζητήματα διαρρέοντας έγγραφα για την κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, τα λεφτά της και τους αξιότιμους «φίλους» της (Χριστοφοράκο, Παπασταύρου κ.ά.). Την ίδια ώρα, μαίνεται ο πόλεμος της κυβέρνησης με τους βαρό­νους των Media, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για τη ραγδαία πολιτική φθορά της και τους καταγγέλλει για τα θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομ­μυρίων που έπαιρναν από τις τράπεζες. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρατάει με­τριοπαθείς τόνους (κάτι σαν φρουί-ζελέ χωρίς ζάχαρη), λες και φοβάται κάποια πράγματα ή περιμένει να φθαρεί κι άλ­λο ο αντίπαλός του ή να του πούνε οι απέξω «όρμα τώρα»! Το Ποτάμι δια­λύεται. Βασικά, ο Θεοχάρης λέει στον Θεοδωράκη να... επιστρέφει στις τηλε­οπτικές παραγωγές. Ο Βασίλης Λεβέν­της ντύνει και στολίζει τον Προβόπουλο για... πρωθυπουργό (ούτε η Πειραϊκή Πατραϊκή να ήτανε) και η Δημοκρατική Συμπαράταξη της κυρίας Γεννηματά εί­ναι εντός ευρώ, εντός Ευρωζώνης και εκτός... τρίτου μνημονίου Αλέξη! Τρέχα γύρευε, δηλαδή. Ο ένας βρίζει τον άλλον. Ο ένας καταγγέλλει τον άλλον. Ο ένας χαφιεδίζει ή κουνάει χαρτιά με σκάνδαλα μπροστά στη μούρη του άλ­λου. Και όλοι μαζί στρώνουν το χαλί στους μουσουλμάνους που κατά χιλιά­δες μας στέλνουν οι Τούρκοι. 

Σε λίγο δεν θα μιλάμε για μνημόνιο. Θα είναι σαν την «ιλαρά» ή την «ανεμο­βλογιά» που περάσαμε πιτσιρικάδες! Αυτό που έρχεται με τον ωκεανό των προσφύγων θα είναι ανίατη ασθένεια. Καλές είναι οι ανθρωπιστικές κορώνες. Καλή είναι η επίδειξη φιλοξενίας και πολιτισμού. Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η τιτάνια προσπάθεια και ο αλτρουισμός των νησιωτών για τους μετανά­στες. Δεν ξέρω αν θα πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης, αλλά είμαι 100% βέβαιος ότι ύστερα από δύο ή τρεις γενιές θα κο­σμεί τον τοίχο οικίας ευγενών μουσουλ­μάνων που θα κατοικούν στα νησιά και στην ηπειρωτική χώρα. Τέτοιου είδους δόλια σχέδια που εξελίσσονται σε βά­ρος της πατρίδας μας δεν ανακόπτονται με ουτοπικές θεωρίες και διεθνιστικές ιδεοληψίες. Όταν χάσουμε πλήρως τα κυριαρχικά δικαιώματά μας και τα εδά­φη μας, τότε οι εναπομείναντες Έλλη­νες και οι επόμενες γενιές θα αφορίζουν και θα καταριούνται τους ανεπαρκείς σημερινούς πολιτικούς. 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ)-23/02/2016] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger