Αρχική » » Η παγίδα τώρα έκλεισε για τα καλά!

Η παγίδα τώρα έκλεισε για τα καλά!


Καμία ουσιαστική βοήθεια δεν πρόκειται να δοθεί στην Ελλάδα. Όλα τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα ανακοινώσουν, θα τα «συμψηφίσουν» με υποχρεώσεις που έχουν οι Έλληνες απέναντι στους δανειστές. 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ 

Η παγίδα έκλεισε για τα καλά για την Ελλάδα. Όσα απροσδόκητα και μη αναμενόμενα έρχονται στη ζωή αυτής της -υποτίθεται- ευρωπαϊκής χώρας, δεν είναι τυχαία. Όλος ο σχεδιασμός έγινε πριν από πολύ καιρό. Ξεκίνησε με τη δόλια υποθήκευση, πέρασε στην οι­κονομική κατοχή και στην εξόντωση του πληθυσμού και τώρα αδειάζουν τη μισή Συρία (και όχι μόνον) στην περιο­χή που εποφθαλμιούσαν πάντα οι Γερμανοί και οι Τούρκοι. 

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Άγ­κυρας ότι «...η κατάπαυση του πυρός στη Συρία θα μεγαλώσει ...τους αριθ­μούς των προσφύγων που μετακινούν­ται προς τα νησιά μας», αποδεικνύει τη σατανικότητα των σχεδίων του Σουλτά­νου Ερντογάν και της περίφημης «φί­λης» όλων των Ελλήνων πρωθυπουρ­γών, Άνγκελα Μέρκελ. 

Μονά - ζυγά, είτε υπάρχουν εχθρο­πραξίες στη Συρία είτε κατάπαυση του πυρός και εκλογές, οι «λύκοι» του Βερολίνου και της Άγκυρας θα εξακολουθήσουν να πληγώνουν βα­θιά με τα δόντια τους την πολύπαθη πατρίδα μας, με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των δανειστών, τα σαρκοβόρα μνημόνια και ταυτόχρονα με την εγκατάσταση εκατομμυρίων αλλοδαπών - μουσουλμάνων στο έδαφος της. 

Όποιος από τους πολιτικούς μας πι­στεύει ότι όσα συμβαίνουν είναι συμπτωματικά και αποτέλεσμα των εξελίξε­ων στην ευρύτερη περιοχή μας, είναι πανηλίθιος, αμόρφωτος, κυρίως ανι­στόρητος και δεν καταλαβαίνει πού την πάνε όλη αυτήν τη βρώμικη ιστορία οι δήθεν εταίροι και σύμμαχοί μας. 

Οι φοβεροί τύποι, αυτοί οι αριστεροί που κυβερνούν αυτή την εποχή, που εξακολουθούν να υπακούουν στις εντο­λές των Γερμανών πίνοντας με το «μπουρί» το αίμα όλων των Ελλήνων φορολογουμένων, είναι πραγματικά τόσο... γκαγκά, που δεν συνειδητοποι­ούν ότι τους οδηγούν σε πολιτική κα­τάρρευση εξαιτίας ενός γενικού χάους που σε λίγο δεν θα αντιμετωπίζεται, ού­τε θα μαζεύεται με τίποτα. 

Την οικονομική ανασφάλεια, που τυλί­γει σήμερα όλη την ελληνική κοινωνία, θα επαυξήσει η ατμόσφαιρα φοβίας από την είσοδο εκατομμυρίων ξένων σε πό­λεις και χωριά, θα βρεθούν να ζούνε μαζί άνθρωποι που δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα, δεν έχουν την ίδια θρησκεία, δεν ακολουθούν τις ίδιες παραδόσεις και οι πιο πεινασμένοι θα στραφούν κά­ποια στιγμή εναντίον εκείνων που μισο-γεμίζουν σήμερα το πιάτο τους. 

Φάρμακα και περίθαλψη δεν έχουν σήμερα οι Έλληνες. Φανταστείτε τι θα γίνει μόλις προστεθούν τα εκατομμύρια των ξένων στη Δημόσια Υγεία, θα δεί­τε ότι θα φτάσουμε στο σημείο να τσακώνονται Έλληνες και πρόσφυγες πά­νω από κάδους σκουπιδιών για το ποι­ος θα αρπάξει τα σάπια υπολείμματα τροφών. Αυτό που έρχεται στην περιο­χή μας το έχω δει παλαιότερα σε δημο­σιογραφικές αποστολές μου, την περίο­δο του εμφυλίου στον Λίβανο. 

Καμία ουσιαστική βοήθεια δεν πρό­κειται να δοθεί στην Ελλάδα. Όλα τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα ανακοι­νώσουν, θα τα «συμψηφίσουν» με υπο­χρεώσεις που έχουν οι Έλληνες απέ­ναντι στους δανειστές. Πολύ σύντομα, σε ένα ή δύο χρόνια, οι Γερμανοί και οι Τούρκοι θα ζητήσουν να εγκαθίστανται οι πρόσφυγες μουσουλμάνοι σε νησιά του Αιγαίου που δεν έχουν σήμερα κα­τοίκους και θεωρούνται μη οικονομικές οντότητες. Η Άγκυρα, επίσης, θα ζητή­σει μοιρασιά των νησιών που δεν έχουν περιγράφει με λεπτομέρειες και δεν αναφέρονται στις Συνθήκες παραχώρησης του Αρχιπελάγους μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Σε όλες αυτές τις συμφωνίες καταγρά­φονται τα βασικά μεγάλα νησιά, αλλά δεν αναφέρονται τα χιλιάδες μικρά νη­σιά και οι βραχονησίδες (εάν δεν κάνω λάθος, είναι 3.500). Η Τουρκία θα πει τότε: «Εντάξει, δώστε μου εμένα τα 200 και κρατήστε τα υπόλοιπα». Και αυτό θα το φωνάξει σε όλο τον διεθνή περί­γυρο, λέγοντας ότι είναι υποχρέωση της Ελλάδος να δημιουργήσει οικονο­μικές οντότητες με την εγκατάσταση δυστυχισμένων προσφύγων. Αυτό μπο­ρεί να φαίνεται χολιγουντιανό σενάριο, αλλά να είστε βέβαιοι ότι θα γυριστεί οπωσδήποτε και θα προβληθεί με με­γάλη τηλεθέαση στην Ελλάδα, όπως ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής! 

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση λέει απλά και ήρεμα (αφού αυτή δεν «κάθεται» πάνω στο αγγούρι) ότι στηρίζει τον Αλέξη στο Προσφυγικό, αλλά δεν ψηφίζει Ασφαλιστικό. Όπως μας δουλεύουν οι ελλιποβαρείς κυβερνητικοί, έτσι ψιθυρίζει «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» και ο Κυ­ριάκος μας. Φοβούνται να αναβρά­σουν απέναντι στα γερμανοτουρκικά σχέδια. Και αυτή η δειλία θα αποβεί μοιραία, όχι τόσο για το σαθρό πολιτικό μέλλον τους, αλλά για το Έθνος, που πορεύεται πληγωμένο στο σκοτάδι. 

[ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ) -27/02/2016] 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger