Αρχική » » Αμαρτωλοί συνειρμοί

Αμαρτωλοί συνειρμοί


Διάβασα στον Τύπο ότι ο χοντρούλης και αλλοπροσαλλούλης ηγέτης της Β. Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, αφού πανικόβαλλε τη διεθνή κοινότητα με τη δοκι­μή βόμβας υδρογόνου, εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ της χώρας του γιατί δεν του άρεσε το... κούρεμά του! 

Κάτι παρόμοιο συνέβη πέρυ­σι στα καθ' ημάς, όταν ο χοντρούλης υπουργός μας Άμυνας καρατόμησε,...
άνευ λόγου και αιτίας, τον πανάξιο Α/ΓΕΣ, στρατηγό Χρ. Μανωλά. Κι εδώ άρχισαν να δουλεύουν οι συνειρμοί. 

Ο αγαπητός στρατηγός συνή­θιζε να κουρεύεται με αμερικα­νικό στυλ, πεζοναύτη. Κάποια ημέρα, αστεϊζόμενος, του σχο­λίασα: «Αρχηγέ, το κούρεμά σου πιθανώς να ενοχλεί κάποιους αριστερόστροφους». 

Ο έχων υψηλή αίσθηση του χιούμορ Μανωλάς απλώς χα­μογέλασε... Εντέλει, μήπως ο δεξιόστροφος Καμμένος τον «εκτέλεσε» για τον ίδιο λόγο που το έκανε ο λατρευτός Κιμ στον Α/ΓΕΕΘΑ του; 

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-21/02/2016)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger