Αρχική » » Ο κίνδυνος να υπάρξουν σε λίγο πάνω από πέντε - έξι εκατομμύρια ανάμεσα σε εννιά εκατομμύρια Έλληνες

Ο κίνδυνος να υπάρξουν σε λίγο πάνω από πέντε - έξι εκατομμύρια ανάμεσα σε εννιά εκατομμύρια Έλληνες


Με πέντε κέντρα προσωρινής καταγραφής στα νησιά και δύο κέντρα φιλοξενίας ανοικτού τύπου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Ελλάδα είναι γυμνή. Μπούκωσαν τα νησιά βούλιαξε Πειραιάς και Αθήνα. Ανεξέλε­γκτοι οι μετανάστες μεταφέρονται με πούλμαν κόβοντας βόλτες, με καθυστερήσεις προσχήματα, ανά τη χώρα. Δεν ξέρουν που θα τους πάνε, πως θα τους ταΐσουν, που θα τους κοιμίσουν. 

Καθημερινά καταφθάνουν χιλιάδες νέοι με καραβιές στο Πειραιά. Τα σύνορα έκλεισαν και όλοι, ...παλιοί, νέοι και αυτοί που περιμένουν στις ακτές της Τουρκίας να εισβάλουν εγκλωβίζονται στη χώρα. Ο κίνδυ­νος να υπάρξουν σε λίγο πάνω από πέντε - έξι εκατομμύρια ανάμεσα σε εννιά εκατομμύρια έλληνες είναι ορατός πλέον. Με το ρυθμό που γεννούν σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαστε μειοψηφία στην ίδια μας τη πατρίδα. 

Οι μαχαλάδες θα βρίσκονται παντού. Οι μαντήλες και οι μπούργκες θα δημιουργούν την αίσθηση ότι π Ελλάδα δεν είναι ευρωπαϊκή χριστια­νική χώρα αλλά αφρικανική μουσουλμανική αποικία. Οι ταραχές λόγω πολλών εθνοτήτων που μισούνται μεταξύ τους θα είναι συνεχείς. 

(ΜΑΚΕΛΕΙΟ-25/02/2016)

1 σχόλια:

  1. ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.......
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger